XB! Пользуясь случаем, хочу передать спасибо автору рецепта паски/кулича на который тут давали ссылку. Вчера испёк - вкусно. Тогда не сфотографировал, а сейчас уже съел.
ось мої паски салат-ананас і крашанки і ще велике дякую за рецепт курячого рулету дуууже смачно , потім скину фото ))
Марусю....Бомба!!!!!!!!!!А торт "атпад",шик-блєск!!!!!Вибачте за суржик.... То до мене,чи як?????? В мене на Великдень тількино торт горіховий і рулетик з бананами і все,вирішила не спокушатись більшимАле нам і того вистарчило і ше купа пасок полишалось,прийдеться зробити з них пудинг.
І до вас також Хто буде в радіусі 10 кільометрів запрошується на пляцки. Я люблю пекти ріжні пляцки. Паски пекла двох видів - з родзинками і цукатами і без, для сина. Сина свої вже майже поїв. Лишилась но їдна. А з родзинками ще є кілька, бо то мало бути для тої Сяні що поближче до мене але я манетелепа телефон не заряджаю, не дзвоню... той вона і не прийшла. У неї тіліпатія ні сработала. Якщо комусь треба переписи то можу дати. Пляцки - лимонний, медовий, вишиванка, сирник і андрути. Андрути зробила з горіхами - МНЯМ! А он тортика вже нема, бо в дівок було ДН той вони все поїли. Тортик був бисквітний з шоколадним мусом.
І я рецептика вишиванки хочу! (в мами зошит вицвів і купа старих смачнющих рецептів пропало..) ---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- як завжди, Марусю, суперово!
Так я жду в гості, щоб ти мені їх помогла поїсти. Прідьош? Просили мужа дуже бисьте прийшли до нас на поїдання пляцків.
якраз нині говорили з ними, то казали, що наступного тижня до вас туди поїдуть Але вони замість пляцків кобаску гамають - цьоця її дала
мій останній кавалок великодніх пляцків: і моя нинішня вечеря (фото з телефону) - рис під соусом і смажені креветки. Петрушка і цибулька з мого городу!
Спекла тортик на хрестини,зара мають прийти забрати...Ше тут похвалюсь,як належить: Всередині "Шварцвальський"
вау, Поетка, красота!!!! просто надзвичайно! а в мене нині "картошка" поки ще стоїть в холодильнику ))