Атаки по російським НПЗ призводять до несподіваного ефекту... росія зменшує переробку... відповідно вимушена експортувати більше сирої нафти... ціни на нафту на світовому ринку падають... https://internetua.com/ataki-ukrayi...eocsikuvanii-efekt-dlya-svitovogo-rinku-nafti
дуже потрібні українцям товари американська кока-кола, і український рошен - це як глисти, що присмокталися до сімейних бюджетів українських громадян... Найбільший приріст чистого прибутку в індексі переробної промисловості показала Coca-Cola. Чистий прибуток компанії зріс аж у 37 разів за рік – до 1,64 млрд грн. Збільшити прибуток в 1,4 раза також зміг Roshen. Компанія заробила 5,64 млрд грн – це найбільший прибуток серед десятки лідерів.
Турист, це все кажи зебобікам. Вони з'їдять цю дурнЮ. Цукерки можна купляти, можна не купляти. Так само кока-колу. Це вибір кожного. Так само можна дивитися, або не дивитися єдиний марафон. Але фокус в тому, що за цукерки ти не платиш, якщо тобі не смакує. А от Єдиний Марафон ти можеш дивитися, або не дивитися, а бабло заплатиш, як має бути - так сказав клоун Зеленський. Всмоктав? Як легко тебе водити за ніс!
пояснюю 5-й раз для безтолкових... Єдиний марафон - не для тих, хто сидить у комфорті, і має вибір із 100500 джерел інформації... щоб ви знали, є місця в Україні, де є проблеми зі зв'язком, з електроенергією... із настроєм, із надією... є окуповані території... прифронтові... там технічно неможливо організувати свободу слова... і в людей немає часу перебирати джерела інформації... а ви з жиру біситесь
у мене легший вибір... я на роботі так натаскаюся рошен-пепсі-солу, що дивитися на них не хочу, не те що ще купувати(
5 раз фігню говорите. 1. До влади Зеленського всі канали утримували власники каналів. При Зеленському тобі лізуть в кишеню і забирають платню, дивишся ти це лайно, чи ні. Тому люди й бідні. 2. Ти справді думаєш, що звязок є лише там, де є Єдиний марафон? А чому там, де є ЄМ є звязок, а вже інший канал - нема зв'язку? Подумай що ти пишеш. 3. Ще одна брехня: люди не мають часу перебирати інформацію. Це влата втюхує те, що їй вигідно за гроші бідний громадян, які типу не мають часу. Так само, як у москалів, їм держава теж не дає вибору, тому так і бідно живуть. І будуть так жити, бо їм в голови вбивають, що так має бути.
причому тут влада Зеленського? Єдиний марафон з'явився весною 22 року... у мене телевізора немає взагалі... у березні 22 року у нас у степу підбили високовольтну опору на 100 кВт... і електроенергії в мережі не було багато місяців... був тільки китайський фм-приймач на батарейках... і там був Єдиний марафон, по якому казали жителям окупованих територій "вірте в ЗСУ"... з Єдиного марафону (по приймачу) я дізнався про Бучу, Ірпінь, і крейсер москва... а пізніше про "жести доброї волі" росіян... ..................... тобто не було ні ютубу, ні львівського форуму, ніяких експертів... один тільки бюджетний Єдиний марафон був на окупованих територіях... ...................... ви пишете - от раніше за все платили власники каналів (олігархи тобто) ну так вони і політику свою проводили на своїх каналах... яка можливо і призвела до війни..
міністр культури Р.Карандєєв: тобто єдиний марафон - це рішення РНБО, тобто військових... продиктоване питаннями інформаційної безпеки... (але, можливо, вам з дивану видніше )
Допоки в країні не буде однієї істини, то вибори є глузуванням над народом. Тільки при Утішителю непотрібні будуть партії та політологи, бо Бог один і правда одна будуть.