Новий ЛФ

Discussion in 'Життя форуму' started by VasMT, Feb 28, 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@Un.Known.
    Я розумію, що вам в Чехії важче всіх воювати з Путіним, мабуть пан Ш. четвертий день броню не знімає, і ваші діти ночами сидять в півниці...
    Але знайте - українці зі свинособаками говоритимуть тільки так.
    Можете мене забанити навічно.
    Маю честь, майор ЗСУ Василь ТУРЯНСЬКИЙ.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Слава Українi! Смерть рашистським загарбникам!Бийте москальську наволоч!

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ю.Латиніна казала приблизно те ж саме. Путін живе в паралельній реальності. Вона ще характеризувала його як соціопата (а може й не вона, але хтось-таки його характеризував як соціопата). Соцопат не чинить в суспільстві жодної шкоди, якщо він не при владі. Ну, боїться людина всіх навколо, хай собі і боїться.
    Йому весь час Медведчук продзижчав вуха, що в Україні чекають на руський мір, що українську владу ставлять американці, що досить лише трохи піднажати, і на російські танки кидатимуть квіти.
    А, згадуючи Швейка, російську армію закидають печеними курчатами, і цих курчат буде стільки, що хоробрі російські воїни їстимуть лише курячі мізки, а все інше викидатимуть.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Той @Good man три роки тут каламутить воду. Не розумію, чому його не банять. Навіщо, будучи прихильником Путіна, начепив на себе український прапор. Це - знущання. Колись радив двом Міхаїлам піймати мене і побити. Тоді адміністрація цього "не бачила".
    Василя весь час обзивав "п"яницею". Я звертався неодноразово, що не може всяка погань обзивати майора ЗСУ, що стоїть на захисті України, образливими словами. "Не бачили".

@Un.Known , знайдіть час і перечитайте Гудманові пости, де він згадує @VasMT , можливо, реакція Василя, який зараз зі зброєю в руках захищає Україну, стане зрозумілішою.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Росийская традиция все русские цари либо погибали в результате дворцовых переворотов либо сходили с ума. И путин не исключение. И сейчас мир столкнулся с тем что у сумасшедшего около 6000 ядерных зарядов. И осознание европой того что следующими будут страны балтии а они члены нато, то есть уже им придется воевать с русскими и заставило европу европу беспрецендентную помощь украине

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Щось тут взагалі не в тему попадають(
    Але Путін сам сказав чітко: "я вам покажу, как надо проводить декоммунизацию!"
    То помста ображених, що ніби вони будували, а бандерівці все собі приписують. Багато є форумів, де укрколаборанти постійно дорікають, що українці живуть на раніше побудованому... от він і декомунізує(, знищуючи інфраструктуру, житло, садки, "Мрію"... та сволота колаборантська тільки і знає, що переручувати все добре на погане і навпаки.
    То сарана, що налетіла все знищити(

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это не месть это идея фикс. Пример . После первой мировой у немцев был национальный позор за поражение.они жаждали реванша. То же самое и у путина - он жаждет реванш за поражение ссср в холодной войне

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Rabinovich, мені подобається Ваш підпис "В брехні мене мало хто ловив. ." :good:

До речі, пане @Rabinovich, а Ви цигарки чи люльку палите?

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є аналогії, заяви Гітлера, що великий німецький народ несправедливо відірваний від історичних земель, що мають належати йому, Путлер - иССконно руССкие землі відірвані від великого російського народу.

По Вата-ТВ вже поширюють, що сьогоднішні переговори - капітуляція Зеленського.

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Заборона не є адекватною мірою на беспредел.
    Наприклад, замість закривання неофіційних АЗС, треба було примусити господарів зробити офіційне працевлаштування. Це б зменшило безробіття і принесло дохід в казну.
    Мудрість керівника не в тому, щоб покарати чи заборонити, а спрямувати у потрібне русло і принести справедливіть людям.

11. Good man

Good man Обычный человек

Как он мог захватить власть без войны? Роту солдат самолётом отправить в Киев в качестве цирковых артистов, которые на Банковой переоденутся? Ерунду говоришь.

12. Good man

Good man Обычный человек

Поддерживаю. Устраивать безличностные разборки в такой момент - настоящая глупость.

• Подобається Подобається x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Ты верующий. Прочитал молитву за мир?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василь, ти сказав класно і громко, але незрозуміло що до того, що написала Анкноу.
    Яке відношення має хамство на форумі до дітей, що не знімають броню?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я дуже добре розумію всі реакції. Пропустити війну через себе не всі можуть. Я - не можу, не змогла б. Тому роблю те, що можу.

Тут має бути стара добра львівська кав'ярня, не кацапський кабак. І я спроваджу звідси кацапів, розумним дійде, як.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Апдейт, я Шуманською ніколи не була.
    І я не розумію, до чого тут Ваша жовч.
    Ні, я не одягаю броні, бо в мене таки є діти і внуки, котрих в мене нема на кого лишити. Зате є батьки, які сидять в півниці.
    Тому роблю те, що в моїх силах - варю борщі іншим дітям, які з півниць втікли, і сидять в мене вдома.

Звичайно, можу.
    Але Вам шашечки, чи їхати?

• Подобається Подобається x 2
  17. VasMT

Ця жінка влупили мені "хамство" по відношенню до дефектнощелепного кондома гудмана.
    Говорю повільно - він ворог.
    Тому свинособака.

Last edited: Feb 28, 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. VasMT

Поки офіцери-боягузи, всяка москальська наволоч і вороги Президента будуть тут, на ЛФ, старого форуму не буде. Буде кабак.
    І Ваша терпимість до них зараз принаймі недоречна.

• Подобається Подобається x 2
  19. VasMT

Де? В Стрию?
    Скажіть їм, хай вилазять.
    В Стрию не лишилось нічого корисного, щоби його бомбити.
    Хай город садять, поки погода стоїть.
    Завтра весна.

20. VasMT

Мені - не чути і не бачити ні орків, ні їхнього Смьогола.

а де твій аватар? :)