Напевно,шось таке...як при 1-х совітах НКВД! Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания) http://www.inosmi.ru/europe/20110810/173183591.html Тройной кризис в Европе лишил национальные правительства столь удобной возможности прятаться за спины слабых лидеров, которых они направляли в Брюссель. Чтобы избежать воздействия провала на результаты выборов, им придется сейчас разработать целый комплекс мероприятий, который европейские институты смогли бы претворить в жизнь. С самого начала европейская интеграция развивалась в ответ на повторяющиеся кризисы, но этому процессу нужен политический лидер, который бы превратил бы кризисы из фактора торможения в источник новых сил. Сейчас не время для консерватизма. Наступил момент, когда все надо создавать заново. ("El Pais", Испания) http://www.inosmi.ru/europe/20110810/173183591.html Греко-католицька церква також повинна до цього прикластись! Кожен з нас повинен буде зробити вибір.Прийдеться...прийдеться вибирати! Або Ні! Народи і держави Європи зробили свій вибір! Залишається (реально) вибрати Народу України!
Вот именно - народ Украины(приятнее для слуха чем украинский народ). А он у нас разный. И права для каждого разные. Вот когда станут все с одинаковыми правами, тогда и дело быстрее пойдет. Тогда и в европе окажемся.
яка така Європа) ніхто там нас не чекає в принципі з ресурсами Донбасу-Придніпров"я чекають а от Галичина сама по собі там точно не здалася в них дотацій і на своїх фермерів не вистачає що вже говорити про наше село де вся техніка це трактор Бєларусь
ну так для початку треба елементарні речі в себе вдома зробити а потім вже в священну римську імперію чи брунейський султанат
Во,во...треба шось та робити,йти вперед,а не з пів-дороги назад завертати! Зібрались на "Беларусі" в Римську імперію! ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- А ви їх вже повитєгувалисте з флєшки ?
Ні,це про ту з якої Ви сі оцту,замість палянки налигали! Далась Вам та Римська імперія...Ходіть си десь там по темах про Київську Россію.Дискутуйте,спорте з Тими там... і самі варятом станете! А фантастика,то...то для молодих європейців,а не для старих пердунів і орлят!
Реально(!) вибираєте між Таможенним Союзом і ЄС? Xто то Bи...i хто Ваш реальний поводир? Тигипко? Тимошенко із за грат? Яник,як пів дупи з-за корча,який також в Еуропу суне? Незнаю,чи Монблан піде сам до України,а чи так і залишиться чекати на "альпіністів з України",реально і ретельно тренуючихся на терриконах Донбасу! Вважєйте,реалісти,за-дужо не тренуйтeся, жебисте не впали! Ющ і Тягнибок,якi час від часу тренуються на Говерлі і то ліпше виглядають! Видать ви не альпіністи,а...тренери по-альпінізму! Знаєте як,а вмієте...ніяк!
Є така річ, називається мозок. Якщо хто не в курсі, знаходиться вона всередині черепної коробки. Детальніше можна в підручнику з анатомії почитати. Дуже добрий поводир, сам користуюся і вам рекомендую
А я фантаст за те,як Папа Римський скаже Боже Слово...то так і буду робити! Він скаже Главі УГКЦ,Блаженнійшому Святославу ,а той далі людям в церкві... Голова УГКЦ: "Катехизм - один зі способів, як промовити до сучасної людини. Катехизм – один з найвищих способів учительства Церкви, яка покликана навчати слово істини." http://zaxid.net/home/showSingleNew...v_prezentuvav_katehizm_ugkts&objectId=1229682 Я чув,не знаю чи правда...же і в Юльки і в Яника також мозок є...В одного вели-и-икий,а в другого маленький! Але то не мішає їм думати...задницею!
от ви так і за молодь, і за УГКЦ так говорите церква як така має зараз хоч якийсь вплив серед молоді?
В Галичині УГКЦ це інституція!Підсвідомо і інтуїтивно люди діють традиційно,молодь в тому ж ключі! Колись Італія була найбільш католицькою державою в Європі.Зараз Польща!І ми,галичани,також,традиційно!Знищеня УГКЦ енкаведистами після війни укріпило віру і обряд! В дрогобицькій гімназії релігія з обрядом в програмі навчання гімназистів!