Навіть якщо і буде якась Європейська Імперія, яке відношення до того має наша совкова країна третього світу?
Блин, а я уже дал команду моим имперским министрам подготовить поставки Вашему двору большой партии рогаток
Конгрес українських нац... Ой!... китайських гомосексуалістів звернувся до уряду України з пропозицією про приєднання їхньої організації до Неньки... Мотивуючи це тим, що вони "нємносько зьёлтиє и нємносько голюбиє...!"
А Ви з тим своїм прапірцем-аватаркою то юж на хохла тєгнете,направду! А як покладете в скриню малиново-чорну фаму,а в кишеню тризуб,то О-о... І на совіцького наційоналіста потєгнете! Тіко вважайте жебизте-сі не зрізали перед бандеровцима! Це я так...щоб по темі!
Не бійтеся... Я вже не одного чувака, що мнить із себе бандерівця, на місце поставив... Бо переважна більшість із них НЕУКИ! Не знають нічого... Крім звичайно рєчовок - хтось там прийде і Тося шось зробит...
Ну во,Василю,пам'ятники націоналістам котрі не хтіли під совітами,як Ви бути...готові!А деякі напівготові! А в "Свободі" неглупі люди...Михальчишин,Фаріон,Тягнибок...Жаль Чорноволу ті ( за кого Ви )... та не дали му дожити! Він би прискорив процес національного формування! А так Ви та Я,як антиподи! Сумно!
І з священим судом - інквізицією...Вже було...Не сподобалося... Ян Гус, Мартін Лютер і іхні послідовці дали такі папі копняка...І, о диво! Протестантські держави стали найуспішнішими в Європі...
Что значит,так не э? А какого вероисповедания нынешние самые успешные европейские? Может католическая Португалия или Италия?Фигушки! Именно протестантские страны,лютеранские!
Дело в другом, именно протестантство позволило произвести от себя такую экономическую модель как капитализм. Страны где преобладали Кальвинисты ещё более успешны, взять ту же Швейцарию. Ведь люди верующие в предопределение где бог заранее решил кому в рай, кому в ад мотивировало людей лучше и больше работать и приумножать своё количество материальных благ. Ведь именно по богатству определялось любовь господа. Страх быть отлучёнными от церкви из за своей финансовой неудачи, давал импульс.
Мда, такого примітизованого і покрученого розуміння теорії Вебера я ще не читав... На Нобелівську премію треба подавати, не інакше... Імперія Юрія НоТоЦезаря тут до чого?
Я вже вам говорив не рухайте памятник ви до нього не маєте ніякого відношення.... будуйте в себе на подвірї, якщо таке маєте. памятник сталіну брежневу андропову чи кому хочете і тоді можете про свій памятник говорити що хочете і як хочете.
Папа Римський Бенедикт ХVI привітав українців з Днем Незалежності. "От всего сердца поздравляю украинцев, которые именно сегодня празднуют двадцатую годовщину Независимости своего государства, история и культура которой в неизгладимый образ обозначены христианскими ценностями. Дорогие друзья, желаю, чтобы эта важная годовщина пробудила в вас и ваших согражданах живое стремление всегда действовать в интересах справедливости, мира и общего блага".