Це якась чухня. Ви впевнені, що то саме Українці а не тітушки? Ідея з новою Посполитою мені подобається. Правда, не думаю, що це можливо. Можливо як "співдружність держав". Але так щоб без панщини. Ок? І, на рахунок ядерної Росії - в Україні найбільші родовища урану. Побудувати завод по його збагаченню і ура.
Якщо Україна у майбутньому захоче стати імперією для інших країн їй офіційно доведеться змінити свою назву і зовнішню політику .
Та бо це утопічна ідея, ну яка нова Річ Посполита? Маємо з поляками абсолютно нормальні сусідські відносини, можна і треба їх і далі розвивати, і щодо історичних питань також далі співпрацювати треба, але говорити про якесь об"єднання в одну державу чи конфедерацію - ну то є наївно просто. Якось дивно, коли люди болісно сприймають втрату Криму, але готові пожертвувати незалежністю для об"єднання з Польщею
Та яка там імперія, ми люди прості. Змилуйтеся. Єдине чого ми хочемо - це жити в власній хаті, працювати і ростити дітей. І щоб всякі там "імперії" не диктували нам умов життя та правил поведінки. Не бачу нічого поганого в тому.
А мені подобається такая ідея зробити щось на зразок конфедераціі (щоб не не втратити суверенітет ) Так як живу на сході то упередженого ставлення до поляків за кріпацтво, не маю, а от до північно-східного сусіда- навпаки. Місцевих ватників можна вгамувати об"єднанням з білорусами, а якщо замість НРП на сході України поширити назву конфедерації як " Київська Русь", то може й взагалі замовкнуть ))) .. Хоча , мабуть, східні українці зараз згодні об"єднатися навіть з марсіянами, аби не потрапити знову під москалів
http://www.tvn24.pl/ukraina-chce-utworzyc-brygade-wojska-z-polska-i-litwa-zapewni-spokoj-w-kazdym-panstwie,421284,s.html
«Cьогодні 17 вересня виповнюється 75 років з того моменту, як Галичину було насильно відірвано від Європи. З того моменту ми перебуваємо у силовому полі так званого «руского міра». Досить. Пора повернути Галичину в Європу, пора, щоб Галичина привела туди й усю Україну. Саме з такою метою ми і створили нову організацію «Європейська галицька асамблея» - сказав Володимир Павлів. http://m.facebook.com/story.php?sto...7:mf_story_key.-7617134139113492560&__tn__=*s
Pototsky де ви берете таку інфу? Ні, я серйозно. Це в Польщі таке крутять? Я навіть не знаю як це все навіть коментувати. Сепаратизм - нє? А якже "Єдина Україна" ?Майте на увазі Я на цей референдум не піду.