У мене сьогодні незвичайний день - мені нарешті привезли посудомийну машинку. Ура, в мене тепер є посудомийна машина! Я задоволена як слоненятко!!! Обіцяли привезти в першій половині дня, але привезли тільки в 6 вечора. Тому цілий день нікуди не виходила, чекала... Ось, а тепер ще треба з інструкцією розбиратися... Й ще її треба підключати...
В мене незвичний вечір радше а ніж день. Мені спрезентували (несподівано для мене ) солодкий презент - певно на Миколая... (приємні, хоч зовсім не рідні люди). З чого ся дуже тішу. Та ще й сніг падає такий класний - великі сніжинки і усі як дзеркальця... На світлі так переливаються, як в казці... Захоплююче видовище! Приємний вечір одним словом видався... Чого і іншим бажаю! З Миколаєм ВАС усіх!!!
Я нині трохи поспав.... ---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:17 ---------- Зоряна спала майже до раня.... Збудилась... - А Миколай був? А подарок? Обернулась...знайшла зразу. Вона в мене має українську натуру - вивалила цукорки на диван...не встиг обернутись,половина були розгорнуті і понадкушувані...а вона за новими тягнеться.... Та й так... Але далі...звичний день...
До Миколая пішли з чоловіком в суботу вранці, а повернулись в неділю ввечері В суботу заїхали в спа, де купили запрошення свекрусі і хресній чоловіка. Потім поїхали в торговий центр, де мій чоловік обмиколаївся (гаманець, куртка, годинник). Потім поїхали в гіпермаркет, де обмиколаїлась я (солодощі, дуууже багато солодощів :dance2. Потім додому, переодяглись і поїхали до знайомих. Там засиділись до 6ї ранку, точніше забалакались. Поспали і звідти до свекрухи. З нею поїхали в супермаркет (вона нас обмиколаїла порохотягом). А потім вже поїхали собі додому. Розпакувались і завалились спати на годинку чи дві. Розбудив знайомий, який теж хотів обмиколаїтись - продав чоловікові Віндовса, який йому як студенту дали задарма в політесі, але він вирішив, що краще мати нелегальний, а той продати і заробити О 21:00 ми з чоловіком побороли бажання спати кавусею і музикою і сіли працювати. Чоловік швидше закінчив, бо рано до Варшави їхати. А ще ось ще сиджу, бо маю накладочку - два проекти на раз. Один вже переклікала, зараз буду дивитись до другого. Але то вже буде звичний день
Я спочатку була в шоці...це було так несподівано... я звичайно дооооооовго думала і відповіла що ще подумаю...:girl_haha::girl_haha::girl_haha: але ж звичайно сказала ТАК...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: