Незвичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Alias, Nov 7, 2008.

1. Fon

Fon whom how

поїхав після роботи на ровері по лісі поскакати. відвалилась педалька (гайка відкрутилась сабака). присобачив пальцями, їду додому. з-за повороту вискакує баба, бачить мене, приторможує, матюкається і верещить, їде далі. від мене до трафіку її авто добрих два метра. хмикнув носом, погріб додому на першій.
    сьодні в лотерею виграв 5 грн. на всі гроші купив кіфір. був надзвичайно смачний і пітатільний (поживний вроді, але джинси його впітали швидше )) )
    шукав ключ на 14 торцьовий, нашов кубік рубік. про підальку забув, годину копіював барана і ворота.
    завтра пятниця. і це добре

• Подобається Подобається x 11
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На їх сайті написано, що працюють 7:00-17:00 :wacko: А мені туди майже годину добиратись.. Ну на ровері буде хвилин 40. А, блін, який ровер до спідниць?! Бу..

• Подобається Подобається x 5
  3. victorys

victorys позитивчик :)

так то може взагалі фірма так працює (ну дехто з 7 до 15, дехто з 8 до 16, а решта з 9 до 17). В Польші, на скільки мені відомо, робочий день триває не більше ніж 8 годин, і за кожну додаткову годину роботодавець повинен додатково платити працівникові, або ж додаткові відпрацьовані години можна обміняти на вихідні дні (це вже залежить від установ даної фірми).

• Подобається Подобається x 2
  4. Agaton

Agaton Well-Known Member

Так повинно бути, але є різні тонкощі. Нп. фірма влаштовує у середині дня годину на lunch, що не рахується до часу праці. Ну хотив не хотив - сидиш у роботі не 8 а 9 годин...

Ну і ще багато фірм за додаткові години не платить працівникам у офісах, а тільки тим що працюють при виробницьтві... А остальні - залежить від організації у данної фірму. Якщо відносини здорові - раз посидиш должче, раз вийдещ раніше. Але по різному буває - краще поговорити з людьми, що фірму троха знають.

• Подобається Подобається x 2
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Спробую сьогодні мати незвичну нічку,бо вперше за 2,3р.лягаю спати в окремій від синочка кімнаті (хоча,майже 100% не засну)))

• Подобається Подобається x 10
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Принцип важливіший. Я хочу щоб ці гниди трусились від одного слова українець-ка. :ireful1:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була я на співбесіді. Фірма велика, відома, понад 100 років на ринку. Дуже гарна будівля з офісами. Співбесіда пройшла гарно. Питала чи їм підходжу. Відповіли, що дуже сподобалась і будуть рекомендувати скорше всього. Протягом тижня будуть проводити співбесіди, а потім відберуть кілька кращих претендентів і з ними вже буде розмовляти директор. Але я щось не дуже туди хочу, бо деколи треба щось написати вручну польською чи російською, а я це роблю з незначними помилками. А це недопустиме. Не хочеться людей підводити. Сказала про це на співбесіді. А мене почали переконувати, що якщо я за 2 роки вивчила польську практично сама настільки, щоб зараз вільно молоти язиком, то зі всім впораюсь. І виглядало на то, ніби я їм потрібна більше, ніж мені робота. Тож в мене сумнівні відчуття. Подивимось як складеться..
    Взагалі якась тепер така каша у всьому.. Страшенно не люблю невідомості. Але знаю, що доля все за мене розкладе по поличкам :)

• Подобається Подобається x 13
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нірванко, "я Вас умоляю". У нас в деяких областях пишуть українською з помилками в кожному рядку. А я пишу англійською взагалі "без граматики" - і нічого, проходить. :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

В точку. Человек (любой) всегда испытывает страх перед непонятным. Это не у Вас одной - у всех.
    К тому же у женщин очень развита интуиция. Женщины, по жизни, подлянки за версту чуют. Мужику, как правило, надо упереться лбом, чтобы понять, что опасно ... подставят.

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Ну.....На Бога надейся, а ишака привязывай. :hi:

• Подобається Подобається x 8
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я знаю. Поляки теж часто роблять помилки. Але погодьтесь, що для секретарки дійсно поважної фірми робити помилки в офіційних документах не годиться :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Послушайте Борю, он говорит дело. В конце концов, есть в компе редактор...пусть работает...зачем поставили? Глазки строить?

• Подобається Подобається x 1
  12. victorys

а я тепер на новій роботі маю дуже багато перекладів з російської на польську і навпаки. Мови російської ніколи не вчила, тому знаю, що є прблеми трохи з граматикою...але на то вони є словники, інтернет пнреводчики і подібні сторінки у просторах нету. Згідна, що це займає у двічі більше часу, але думаю згодом можна буде на пам"ять вивчити як пишеться більшість слів. (Недавно "pieczarki" перевела як "печерицы" замісь "шампіньйони" :))) але щось мені то слово не підходило і добре, що вчасно перевірила в словнику :mocking: )

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Це ще нічого...

Недавно ми робили одне замовлення, так на етикетці шипшинового чаю в російському варіанті стояло "Бедро", а спосіб приготування вбив наповал, цитую:"2-4 ложки средства насыпать в шарф, залить горячей или холодной водой, минута возбуждения.... готово!"

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Знайома писала перепис торта і "горішки" переклала як "горєшкі" :) І "конік-стрібунєц" було замість "кузнєчік"

• Подобається Подобається x 5
  15. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я свого часу (то зараз так встидно) коли спілкувалась з клієнтами (вони з Санкт-Петербургу)відповідно української геть не розуміли,попросили їх прийти в нєдєлю,кажу ...ми працюємо,а вони када,када прити?Регіт стояв невимовний:)

• Подобається Подобається x 7
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На компі я пишу без проблем. Але я ж написала, що треба час від часу писати від руки. І тоді не буде чим перевірити правопис. Тим більше, коли пишу на компі, то роблю помилки. Перевіряю їх програмками і помилок меншає. Таким чином знаю, що якщо писатиму на папері, то помилки будуть. А не хочеться працювати ляп-тяп, лиш би гроші платили. Я так не можу.

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Саме вмер пралат Генрик Янковський

опора гданьської Солідарності і Леха Валенси лично в найважчих роках "стану воєнного".
    Знову кінчиться черговий розділ історії...

Last edited: Jul 12, 2010
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

і що ви думаєте? коли я вже думала, що все - капець, мені подзвонили і запросили на тестування з англійської.:dance2:. Якщо я його не провалю, то моя мрія здійснилась!!!УРА! дякую ЛФ за підтримку!!!

• Подобається Подобається x 10
  19. Shine

Shine Well-Known Member

У мене був чудовий і святковий день сьогодні.
    Одному малесенькому божому створіннячку, моїй коханій похресниці виповнився РОЧОК! Набавилась з нею нині і натішилась, таке то вже миле дитятко!!! Діти - це щастя і радість, а в такому віці вони справжні ангелята...

20. victorys

Купила я сьогодні ноутбук для брата в подарунок (він ще про це не знає і получить його можливо в вересні, якщо вдасться мені до Львова рванути на кілька днів...). Це в мене перший в житті цього типу закуп за власні гроші [​IMG]
    А й справді робити комусь подарунки на багато приємніше ніж їх отримувати :preved:
    Сижу і радію з того, як радіти буде він :gamer:
    От такий от день...і навіть видався зовсім не важким як на понеділок :)

а де твій аватар? :)