Ну не знаю..Є ж купа установ, організацій, благодійних фондів підприємців, спілка інвалідів яка могла б звернутись до них про надання (навіть не допомоги, а уваги) у вигляді навіть кульки з листівкою-копійки, а дітям приємно, що не забувають..
От і я не знаю А дітям і справді приємно.... чесно, сиджу і не уявляю що написати. Чогось серце стислось в грудях, аж до болю і хочеться щось сказати та розумію, казати нема що. Чи то від гніву, чи від того, що іноді хочеться бажане видати за дійсне, а тебе ставлять перед фактом від якого не втечеш, а чи може просто тому, що хочеться допомогти всім і відразу... а тебе вистарчає максимум на 1-го, 2-х... знову, конвертую думки в електронні біти інформації...
по-класику - **спакойствие,главное спокойствие!** ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- ...а куди поділися форумні *кролі*? У них вихідний? незвично але і добре
В мене перед такими, собитіями тоже буває, себе заспокоюю тим, шо до мене то пройшло не одне покоління, багато з яких гмм..... тк. сказати недуже розумних.
ціхо,ціхо!бо то тре плювати,стукати і все що хто вміє,що то ті .......зробили вихідний і на нашому ЛФ Нарешті чисте повітря!
До чого мене довела наша комунальна господарка: Шось мене сьодні вночі глюконуло, спу я собі на бальконі (люблю в жарку погоду :y аж тут мені чується, яу тато каже шоб я провірив воду, бо вже тепла пішла. От стою я в 3 год. ночі в ванній, кручу крани і думаю - нафіга я то роблю, виявляється приснилось, блін.
Та я туди навіть не заглядаю....тому й не помічаю відсутності,бо завше обминаю... ---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ---------- А дощик на голову не капає?
Ну тож треба і готує хлопчина і миє, прибирає,щей до того всього загартований.Кллллас!!!!!!!!! ---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ---------- Ціхо!!!! я вам напишу в пп.