P.S. Terrible, оскільки Ви маєте вишкіл у бойових мистецтвах - плюньте на той епізод і не переймайтеся зайвими проблемами. Я нещодавно писав про свою давню бійку з "переважаючими силами супротиіника" http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=567347&postcount=266 Потім дружина довго допитувалася - чому я увійшов у такий драйв на межі перевищення необхідної оборони? Я їй пояснив: "Пам"ятаєш, коли ми тільки почали зустрічатися, мене побили на твоїх очах в барі хлопці з кримінального світу і я не відповів належним чином? Так зараз я живо пригадав той випадок і відчайдушною бійкою видавив з підсвідомості старий компекс!" Харашооооо... Четверо нападників лежали "хрестом" на асфальті і один з них кричав дільничному менту "Дядя Федя, подивіться, чим він нас б"є!"
Буде нагода, розповім і свої "походеньки" Але знаю одне: якщо є можливість бути вбитим (чи майже вбитим), горить запобіжник раціонального самозбереження... І як результат - перемога!
А я в такі моменти, як правило, без тренування переходжу в якийсь "темпоральний транс", оптимальний "вихід" сам знаходиться. Але, якщо я витримаю перший удар супротивника, то поняття джентльменства у бійці мене покидає. Траплялося гортати сторінки робочого блокнотика батька (нейрохірурга). Він полюбляв малювати (для себе) не тільки "медичні картинки", але й реконструювати моменти нанесення травм нападниками - його пацієнтам. В кожного - свої поняття. Як жартує моя зведена сестра (на запитання, в кого вона така розумна) - "тато з роботи часто приносив мізки додому..." А потім деякий час вона працювала невропатологом у ментовській полклініці і дуже полюбляла анекдот - "як це - голова болить? Чому там боліти - ну кістка же, кістка!"
ну... то вже яка під руку попадеться одним словом-тримайте мене семеро... всіх убью-один залишусь... )і так далі... так просто змісту не було жодного все одно хлопчина нічо не зрозумів.
Ну який може бути звичний день перед святами!?Ясно,що він незвичний біганина,передсвяткова метушня......і т.д.Справ ціла купа
Нірванка-Іруся дякую за відкритку із святковими побажаннями Так несподівано та приємно! Я так давно листів не отримувала (ну тих з банку і різних ужендів не рахую), а тут така несподіванка! Так тепло стало на душі Дякую Сонечко!!!
А я зраня висунувся за сигаретами...а нАрід...ну...хомосапієнси... гонит,з дикими вочима,змітає з прилавків всьо їстівне і неїстівне...і шохвилини котройсь з них питається в єнчого:"До свйєт готові?"...як в переддемь ГОЛОДОМОРУ...А в лісі...тиша...краса...спокій...хоч ілюзорний,але спокій...
Дізналася сьогодні,що в знайомих незабаром має народитись внук,або внучка.Здавалося б,що в цьому незвичного,але...знайомим 34 роки,а їх дітям,тобто,майбутнім батькам,ще немає й 15 років.Можливо,в нашому суспільстві це вже буденна ситуація,але особисто для мене це-скажімо так-незвично!!!
Таке буває лише раз в рік!!!Коли вся родина:діти внуки,правнуки збираються в бабуні в селі,коли довкола тепло і любов!Таке буває лише на різдво!!!
Вчора.Дзвінок у двері..відчиняю...а там...отець Віктор зі своєю свитою)Залетіли в квартиру. поспівали, набажали, подарували листівку..і пішли в другу квартиру.не уявляєте, до чого було приємно, а якщо ще взяти до уваги, що батюшка зі Львова, то взагалі.... Оленка сказала, що він такий гарний і високий як наш Максим.Все! мене вбили наповал А якщо серйозно, то цей батюшка завжди на Різдво ходить по місту, заходять у кожен двір і співають..а перед Хрещенням ходять по квартирах . кроплять кожну кімнату, співають... Шкода, що Українська церква яку він очолює у нашому місті трохи в опалі..
Сьогодні зранку ввімкнув телевізор, а там........ Така до болі знайома і приємна (хоча ще недавно була надоїдлива і противна) реклама олії Олейна, сильних обезболюючих, снікерсів, памперсів і тампаксів. Вже не стало огидних слоганів на кшалт: вона-це я я-це він він-це вони вони-це воно воно-це г...мно Дійсно, незвичний день. Ура!!! Мабуть починаються звичні дні! Нема вже того бруду, того лайна, яким "еліта нації" ще вчора щедро обдаровувала один одного. Та чи надовго нема? Принаймі хоч день-другий буде спокій. А потім знову на 2 тижні те ж саме. Нічого, якось перетерпимо. І наступні 5 років перетерпимо, і ще наступні... Ми ж терплячі.
Не можу стриматися, щоб не розказати про свій незвичний день. Я сьогодні здав на водійські права БЕЗ ХАБАРЯ!!!! Ні копійки на "лапу"! Хто мав справу з цим людьми, від котрих залежить, чи будеш ти водієм, чи ні, зрозуміють в чому незвичність мого дня
Ага, "вуйко", тільки не в МРЕВ, а на небі і звати Його Ісус!!!!! З самого початку навчання на групу чинився шалений і наглий психологічний тиск зі сторони викладача, інструкторів..., на дошці нам викладач намалював кругленьку суму, яку потрібно було сплатити для безпроблемної здачі іспиту в ДАІ. Цього пресингу не витримали навіть ті, котрі без помилок склали внутрішній іспит- заплатили усі 31 чоловік з групи. І навіть, коли після того як я в МРЕВ без жодної помилки пройшов усі тести на комп"ютері, до мене підійшли і спитали, чи я не передумав. Але коли почули мою відмову давати будь-які гроші, то просто сказали, що водіння я точно не здам, щоб навіть і не мріяв... Але, слава Богу, ЗДАВ! Бо ВІН НАСПРАВДІ ЖИВИЙ!!!! Пишу це не для того, щоб похвалитися собою, але щоб похвалитися Тим від Котрого залежала ця здача іспитів!!!!