Повнистю підтверджую. Лодзь в порівнянні зі Львовом "це справді нещастя", як казав Швейк. Що іншого Вроцлав - кажуть навіть що схожий .
я вроді вже четвертий рік живу у Львові, живу і не живу... якось ще не прижилася... враження про Львів як некорінної львівянки? скажу так - чим більший ліс, тим більше вовків(( звичайно Львів прекрасний... старовинний, самобутній, загадковий... стільки можливостей... але! особисто я як вихідець з невеличкого містечка почуваю себе тут безпомічною... важко прожити матеріально - ціни кусаються ще більше ніж в провінції\, а зарплатня не набагато вища, з владою лад не наведеш, бо вона у Львові огого... той же опалювальний сезон... була на вихідних у своїх родичів - у них з 15 числа опалювальний сезон. Вода круглосуточно гаряча... в своїх справах і проблемах легше раду дати.
я в свої 40 без кави ввечері не засну... А зранку не встану.. а вдень робити не зможу... А,як знервуюсь,без кави і сигарети не заспокоюсь...
людська звичка -- це складна річ.... я так само, як не видудлю пару літрів чаю за день -- то день якийсь невдалий...
Что ни говори, а Львов - прекраснейший город во всей Украине. Всем кто не был, советую обязательно побывать. Мне он особенно понравился весной. Попав туда чувствуешь себя как в средневековой Европе. Ту атмосферу не передать словами. Нужно просто ходить по улицам и наслаждаться. А зайдя в какой-нибудь костел или замок, сразу чувствуешь себя крупинкой в потоке истории, так захватывает вся эта старинная, многовековая аура. Очень рад что открыл для себя это туристическое чудо, обязательно приеду еще, и, даст Бог, не раз.