Ви вже по-закарпатськи говорите, Читатель? Кажуть, що кожна жаба своє болото хвалить. А от я зараз люблю Сіетл. Але Львів - більше. Як на зоні. Хоча й недивно. Пермь ж було побудовано на місці сталінських таборів.
Опель, Ви можете каву не любити, то Ваше діло.Але називати львівську каву чорними помиями, то вже занадто.Це вже образа , як для львів"н так і для деяких ПОКИ ЩО не львів"ян.
Що ще можна додати до цих слів? НІЧОГО! Хіба цю пісню. Найкраще Місто Під замком на горбах в долині Зеленогривий гордий Львів, Вже восьмий вік іде як сину Данило князь тут місто звів. Цей град краси суцвіття храмів, Моя колиска золота, Тут я зростала поміж львами З піснями в серці й на вустах. Приспів: Найкраще місто на землі Для мене ти, мій Львове, Ти мій Париж, маленький Рим, О, рідний мій чудовий. Найкраще місто на землі Ти, мій Львове. З твоїх долонь твердих спиваю Наснагу й силу в тяжкі дні, Твоїми болями страждаю, Твій спів відлунює в мені. Коли ж як сніг в тобі розтану, Злечу хмариною у вись, Я піснею твоєю стану, Зігрію камінь як колись. Нею в нас пару років тому розпочиналася в церкві зустріч львів"ян нашої конфесії з цілої Америки...
Зря Вы так... Пермь очень хороший город,а начинался с Мотовилихинских металлургических заводов.... с Демидовых.:cool:
Соррі, якщо образила. Може би і я його любила б, якби там народилася і виросла. п.с. Але Львів - все таки кращий! :girl_blum:
Львів - це Львів...і тим все сказано...і тільки люди,які розуміють це місто, належно його оцінюють Міста, як і люди, мають свій характер, душу, мрії і навіть.... примхи....
Пупер якщо бережете здоров"я то в чаї більше кофеїну ніж в каві-це показали останні дослідження.:smile:
Львів, Львов, Leopolis, Lwuw, Lemberg, Stetel- яка різниця.... Для кожного відкривається по своєму, кожного привітає і кожному віддасть частину своєї історії(не треба вивозити і розтягувати цеглу та бруківку . Кава чи чай, коньяк чи мальвазія, пиво чи горілка? Кожному своє, бо все це займає частину історії нашого міста. Був би тільки добрий гід.... : ))))
взагалі-то в чаї є інша формула алкалоїду, теїном зветься... не можу з вами погодитися щодо "міцнішої формули"... випив я одного разу два горня з кавою -- спати не міг, а після кількох кухлів чаю -- все гаразд....
я за всіх не розписуюсь!!! особисто в лице знаю багатьох! десь вже писала що є львівяни які не люблять каву!!!! але їхній відсоток мізерний, порівняно з тими які не уявляють свого життя без кави.
Для меня любое кофе - помои. Да с чего вы взяли, что все львовяне любят кофе?! Если бы киевский кофе (чай, пиво - неважно) кто-то бы назвал помоями, я бы не обиделась.
......а ви всіх знаєте? Після одної з серпневих поїздок до Львова: Блукають по бруківкам чиїсь тіні... Мабуть собі спокою не знаходять?... Лиш храмові високі стіни Із тими тінями в ночі собі говорять, ...їх шепіт пахне древністю і молитвою...
А я й не кажу, що всі повинні любити каву, але для лвів"н кава - то як візитна картка міста його невід"ємна частина, шарм цього міста.Ну т о як для італійців паста. Ви собі не любіть. тільки не треба ось так..не чемно. Доречі, гілка не про каву, а про Львів.А Львів просто чудовий..буде нагода - приїзжайте і тоді теж в нього закохаєтесь.
А от і не правда. Від народження не любила кави, скільки не куштувала - ніколи не смакувала. Любов до цього напою прийшла разом зі знайомством з чоловіком, якому купувала каву свіжозмелену. Хоч і раніше любила запах кави, але з тих часів почала і каву любити. Маю тут в запасі ще пів кілограмчика львівської кави . Таки стала я кавоманкою Не можна судити про місто, відвідавши тільки одну його частину, тим більше Привокзальну - район заводів, залізниці, ринку, де, звісно, не дуже чисто і приємно. Здивувало як Ви описали стан будинків. З будинками якого міста Ви їх порівнюєте? Особисто я вважаю, що будинки у Львові виглядають ще досить непогано. Порівнюю з містом, в якому живу (Лодзь, Польща). Тут деякі будинки настільки страшно виглядають, що тяжко повірити, що в них взагалі хтось живе. Деякі вулиці виглядають так, ніби з часів війни будинки ніхто не рухав. Але ж є центр, є новобудови, є досить гарні і світлі будинки. Залежно з якими намірами дивитись на місто. Якщо налаштовані побачити погане, то хороше вам так і не відкриється..