Львів ДУЖЕ красиве Місто, і ніхто, ніколи не ділив Його на гарне і негарне! Але чомусь нельвів'яни йго бояться, і перший раз приїзджають екскурсійними групками, хоча європейці тут більш розкуті! Тільки з другого-третього приїзду можна побачити всю Львівську КРАСУ, окрім тієї, яку розказує екскурсовод(гід)!
якраз я про ті часи коли вони повтікали у 1941році, а про часи 1991 року вони кікуди не збиралися втікати, а ще до того і своїх повно розплодилося
Аааа, понял, это про те времена, когда украинцам нельзя было в трамваях ездить, а в дома только с чёрного входа заходить к панам, молоко по утрам из сёл привозя. В 41-м тоже весело стало. Можно было безнаказанно евреев грабить и убивать. Ну, не знаю, может и лучше тогда во Львове было. Не застал тех часов.
Полкаш борзіє (хоча здавалося б куди вже більше?). А росіянам можна було заходити до панів не з чорного ходу?
Очень красивый, удивительный, неповторимый, своеобразный а главное - со своей душой и характером город) Хотим приехать еще с одним влюбленным во Львов одесситом, давно у вас не была, может подскажете где, что и по чем ( остановиться на несколько дней).
http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=130&subrub=1 В літку ціни приємно дивували (після Євра) радив би їхати в понеділок, і за хату торгуватися...
Не дружится мне с Юрко. Хочется и в Стрий, и в Дрогобич, а приехать боюс, фиг его знает, вдруг и действительно "такккой"?