Сьогодні вранці повернулася зі Львову, ще раз переконалася, що такі закохана в це місто)))) Особливо припала до душі кав'ярня Спижарка!!! (не в якому разі не рекламую) - там дійсно дуже гарна та тепла атмосфера. Навіть погода вчора не зіпсувала враження, а скоріше навпаки... Обов'язково приїду ще, шкода тільки незнаю коли....
Чудове у Вас місто і люди там чудові - люблю приїздити туди на свята у мене там багато друзів. Ми з ними полюбляемо жартувати над приїзджими москалями і перевертнями, залякувати їх всіляко і т.д.
Там посилання є. Наводите стрілочкою мишки і два рази клікаєтк лівою клавішою мишки. І відкриєцця Вам одкровєнія рускага чілавєка.
Радикалізація Львів'ян призвела до зменшення усмішки, в їх очах, а на добродушність Львів'ян тепер треба відповідати по-українськи, і примружуючи око доказати що Ти Свій!
Одно з найгарніших міст на Україні, тільки на жаль що проживають там тепер з порівннянням до старих часів не ті люди якіх хотілося би бачити
Дуже погарнішав Львів після ЄврА ...набрався лоску (незважаючи на горбаті тротуари) Часом згадую ту величезну яму на в'їзді до Львова і як повільно і сумно перевалювались через неї машинки.....
А я все шукала, де б ото написати перший пост на цьому форумі. От тут і вклинюся ))) Перший раз приїхала до Львова я у 2003 році і... закохалася. Я сама східнячка, а вчилася тоді у Києві. Львів мені видався чимось казковим і дивовижним. Люди тут зовсім інакші, ніж у нас. Тоді мені здавалося, що вони кращі, а тепер розумію - просто інакші ))) З позитивного - це любов самих львів"ян до міста і почуття власної гідності, що дуже важливо для кожної людини. Тепер я живу у Львові. Мрії збуваються!