А что там такого ужасного в Луганске? Я никогда не была... Знаете, я с недоверием отношусь к таким душещипательным самобичеваниям. Львов прекрасный город, в который хочется приезжать вновь и вновь, он достоин восхищения и любви, но...про колючку и питие водовки чересчур.
Я - за туристичний Львів! І кав'ярні повинні працювати цілодобово!!! Вночі поїзд їде, літак-летить, Земля крутиться, а кава вариться!!!!! ---------- Додано в 03:05 ---------- Попередній допис був написаний в 03:02 ---------- Біда Львова -пішоходи! Так було завжди!
Извините, но Львов надо любить таким, как он есть, а не таким, каким Вы его хотите видеть. А то москали ломанутся, а потом больше ни ногой... Никто, конечно, не заплачет, но зачем народ вводить в заблуждение?
Ідея не нова. А взагалі про що мова? Совок побував в Європі. Таких блогів - десятки. Хоча чувак бачу толковий. Скільки є кацапоти в неадекваті, які їздять по світу і продовжують рахувати свій Засранськ пупом землі, бо в них 30 років тому робили ракети на заводі.
Сделайте своё предгорье туристическим раем, к вам люди потянутся, А это рабочие места, занятость, налоги в бюджет, развитие инфраструктуры, Имидж, уважение, рейтинг... Сейчас я в отпуск к вас не поеду.
А для чего тогда во Львове автолюбители? Их святая обязанность бороться с бедой славного города Льва!
Ой, Ваша правда! Такого хаоса, как на львовских улицах, кроме Египта нигде нет. Полюбуйтесь на то, что творится на перекрестке Чорновола и Городоцькой часов в 10 утра и киньте в меня камень, если не прав.
Кидаю камінь у Твій город, бо нагліших за львівських , немає автошкол! де здобувають права!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вибачаюсь за тикання, просто львівські водії нехтують всіма правилими дорожнього руху, окрім швидкісних, бо нема де розігнатись! Львівський автолюбитель "бере" Київ за 34 хвилини! Проїхати Львів за пів-години, це класика для автолюбителя! Хто проїхав Львів -проїхав увесь Світ! А Київ в чотири рази більший, ми проїхали за 34 хвилини!!! Львів'яни -повільніші в думках і в діях ніж приїжджі!