Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Ну, во первых Крым пашет всё лето отнюдь не из-за любви к туристам А Рождество - большой церковный праздник, почитаемый верующими людьми. Праздник семейный, домашний, древний и более уютный чем открытая кафешка.
Неа! Просто кофе попить! Холодно же подряд 5 часов на улице бродить! -16 все-таки! Я знаю украинский. Само-собой, у вас говорила на украинском. Непривычно так было))) Я понимаю, вы празднуете, но мы, как туристы, не знаем куда деться. И Рождество у нас почти не празднуется. Согласна. Но все же, там можно найти, где посидеть и чем заняться. Да, праздник это домашний. Но я находилась не дома! Как мне праздновать? Да, в итоге, мы все-таки нашли сильпо, скупились и перекусили в номере. НО было не сильно приятно.
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Сочувствую, но во Львове такое бывает только на Рождество
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Від Романа по Йордан - український Рамадан.... Який плавно переходить у Великдень(включаючи 8-ме березня, польський,наш,1-ше травня,9-те травня).:cowboy:
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Эх... Значит, к вам надо приезжать до Нового года.
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Ню, хоч я і народився ві Львові і прожив там пів життя (тут є банда злодюг і жуліків які це опротестують) до цих пір не можу сказати що всюди був.
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження Тогда я могу не волноваться. Значит, буду ездить и узнавать все больше и больше
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження прочитала, тепер теж хочу так Новий рік відсвяткувати... романтика))
Відповідь: Подорож та Новий Рік у Львові - враження а я вважаю, що найзатишніше і найприємніше Новий Рік, а надто Різдво святкувати у Карпатах. там дух українських традицій... такого більше ніде немає.
Люди.Добрі, співчутливі,доброзичливі.Знаю, що не всі такі, але мені погані не траплялися А місто, то просто казка! А до чого тут Ваше "Фу"?Форумляни висловлюють своє відношення до міста і відповідають на Ваші питання. Вас же не примушують пити каву
Був в мене один не товариш, але знайомий знайомих, скажем так. Змалку Японією марив. Не знаю, правда чи нє, але казали, що він японську самотужки вивчив і на авось в японське посольство подзвонив і побазарив просто так. Японці були здивовані ним і запросили до себе. Пожив там два роки, і повернувся розчарованим. Далі по інерції єдиноборством займався і в якомусь товаристві був, але то вже не то. Тому пильнуйте аліас, часто сліпа здавалося б необмежена любов проходить, якщо прости Господи в неприязнь не переростає.