Так, оказывается, мандрИки! Вообще-то я не одна такая. Мне всё равно, на каком языке писать. Хотите, буду по-украински.
ІМХО, не мучте (сь). Луччє рідною. Деякі дописи - і російською нормально читаються. Не в мові справа.
Думала, що поляків не вражає Львів, бо мають чимало схожих міст в Польщі, які краще доглянуті, мають річки, замки і т.д. А таки Львів їх вражає і з радістю його відвідують. Застарілий стереотип. Те, що є такі поляки, які думають, що Львів відноситься до Польщі, або що тут живуть одні поляки, ще не означає, що вони вважають себе господарями. Це слово занадто голосне для цього. Тішить, що багато поляків, коли дізнаються, що я з України, кажуть "О, там є гарне місто Львів", деколи перепитують чи це не столиця .
Да они льстят. Не такие глупые, чтобы знать, какой город - столица Украины. Хотя я бы хотела, чтобы Львов был столицей. Заслуживает.
Я розумію, але тут запах дощу на бруківці, це напевно тільки у Львові можна відчути, і тільки та людина може це відчути, яка душею належать йому.
Всё пропитано ДУХОМ. Его надо уметь чувствовать. Это я так думаю. ОН часто снится мне. Я так хочу увидеть ЕГО!
Так само як і львівська кава Рибко, беріть квиток і на потяг! Зовсім недорого і їхати Вам меньше ніж мені, наприклад.Та й завжди знайдуться люди з ЛФ які не проти поспілкуватися і зустрітися десь в кав"ярні., а ще й місто показати. От хоча б Ромко..з орхідеями