Знаєте, ніколи не чула, щоб українці говорили так про Краків чи інші міста, які відвідали, як поляки розповідають про Львів. А той блиск в замріяних очах, а те захоплення в голосі.. В такі моменти мене перехоплює величезна гордість і безмежне щастя, бо я - львів'янка .
МАНДРЫКИ, Уважаемый, едять с борщиком. И с ВОДОЧКОЙ, Уважаемый. Если с МОЛОКОМ, то, думаю, с клозета долго не будете слазить. ИМХО.
Возможно... Даже соглашусь. Пока во Львове жил ДАЖЕ мысли не возникало пойти на МАНДРЫКИ. А когда стал "гостем" - потянуло, знаете-ли... А где сейчас подают?
Складно! Складно зрозуміти, набіса писати ще раз те, що вже давно написано!? http://www.google.com.ua/search?hl=ru&q=мандрики&btnG=Поиск в Google&meta= Перший же запит:
Настройте параметри розкладки... Можна навіть клавіші призначити,щоб на українську мову переключати.. Аль+Шіфт,наприклад...
Я би то пояснити..? Якби в школі Вас вчили Християнській Етиці, можливо ви б знали ТАКе: Принаймні, основам ЛОГІКИ навчати варто. Нє? Та "по-русскі" - все не ТАК! Наспівуючи: Где-то кони пляшут в такт, Нехотя и плавно. Вдоль дороги все не так, А в конце - подавно. И ни церковь, ни кабак - Ничего не свято! Нет, ребята, все не так, Все не так, ребята!
Хорошая легенда. И зачем было устраивать шум? Простите, не знала, что это исключительно украинское слово. Горжусь.:naci::naci::naci: