Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Так! Як розуміти ініціативу ПР про запровадження ромсійської як другої державної по всій Україні?
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Нормально понимать. Как объединяющую инициативу.
Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Сприймати як спокусу несвідомих виборців нездійсненним. Чим же ще їм памороки забити? Ще намагаються посіяти розбрат роздмухуванням цинічної кампанії супроти визнання УПА.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Циничная кампания за признание УПА не раздувает "розбрат"?
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія І хто ж визначає - цей свідомий, отой несвідомий? Ви?:cool:
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Мафия! Если нет какой-то книгеина прилавке магазина- зайдите в библиотеку им Короленко / если она еще так называется/ там есть ВСЕ! А в курилке можно и с интересными людьми поговоритью Попробуйте
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Абсолютно точно! Але тепер навряд цей трюк їм вдасться. Новими тарифами вони втратили головну масу електорату - прихильників дешевої ковбаси. Бо без дешевої ковбаси і рускій язик нє в радость. А до УПА на Сході мало кому є діло. День-два поговорили і забули. Лишився останній аргумент - За Росію проти NATO.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Свідомого виборця на маячню не купиш. Я вибачаю підтримку ПР тільки наступним категоріям: росіянам людям, що мають родичів у Росії дєрібанщикам і хабарникам Не тому, що ставлю росіян в один ряд з ворюгами, а тому, що ворюги орієнтували свою виборчу програму під Москву.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Свідомий виборець? Це для нас розкіш! ! Цього поки тут нема й бути не може, тому що "виборець" - це коли є вибір, а "свідомий" поки що має суто політичний зміст. Де ви бачили вибір? Вибори були, а вибору - ні, що й було доказано практикою. А для того, щоб був його потрібно зробити. А щоб зробити потрібна єдність проти тих хто відібрав саму можливість вибору, поступово перетворюючи народ у бидло. Ось де потрібна свідомість. Наступ ведеться інтернаціональний (бо їм потрібні тільки влада та гроші), тому і опір повинен бути інтернаціональним.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Майк, я вже дуже давно не був в Україні тож не розумію, чому люди так голосують? Звичайно, вибору і не так багато... Як росіяни кажуть, хрєн рєдькі... Але, чому східна Україна обовязково мусить вибирати між ПР і комуністами? До речі і керівництво НУ і БЮТ є східняки. І ось тепер я думаю, ПР набере менше, а комуністи більше. Невже ж в народу їх "смекалка" на цьому закінчується. Чи то відрижки совка? Мов, ми далжни...
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Хм-м-м...:confused: Та немає і не буде в "обозрімом будущєм" у нас вибору: маємо ніяких депутатів (що НУ, що БЮТ, що ПР), ніякий КС, ніяку прокуратуру, ...можна перечисляти до рівня прибиральниці. І йти нам до того "ВИБОРУ" до-о-овго-о-о... Але немає на то ради.:o
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Тоді найбільш несвідомими, абсолютно і беззаперечно є виборці, які підтримували "майдан" та "помаранчеві" сили. Вибачення приймаю, хоча чесно кажучи ... м"яко кажучи не бачу причин вибачатися, та й навряд чи у Вас є права "вибачальника".:rolleyes:
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія мене не дивує використання "північно-східного діалекту" нельвів’янами, але чому російською користуються львів’яни на цьому форумі — не дуже зрозуміло...
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Педро, а як ви голосували десь у 80-х? Цікаво за кого? Вібір дійсно є, і я його бачу так - або за кого завгодно, або ні за кого.
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Чому така увага до російської? Вивчати зібралися, чи що?
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія А, вы что никогда во Львове русскую речь не слышали? Чего тут удивлятся?:confused:
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія у львові російською говорять?!! не може бути... що, справді?... я й не знав...
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Пупере, а Ви що, дійсно не чули? :eek: Говорять, говорять, та ще й так, щоб на весь магазин, чи транспорт було чути! :cool: А потім на рос. форумах. чи рос. родичам такі анекдоти розповідають і людей лякають, що вони такі "прєтісньонниє за іспользованіє руссуого язика".....:rolleyes:
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Пупер, в Львові говорять російською... і польською і англійською і італійською і навіть на суахілі. Але нормальні жителі Львова звичайно розмовляють українською. Я маю на увазі не зашорених, не зазомбованих жителів. Живучи в Львові навіть за часів СССР важко було "не знати" української мови. Але на 16 році незалежності для людей, які там народилися, прожили скажімо більше 10 років і не знати... на Кульпаркові є гарні спеціалісти...
Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія Pedro Опа... как медицина далеко шагнула. Можем поставить диагноз только услышав речь? Напоминает одних "медиков" в одной стране в 30-40гг которые людям диагнозы ставили по национальности....ну все помнят чем они закончили:cool: Да.... на некоторых Кульпарковская оставляет неизгладимое впечатление, даже по прошествии стольких лет..... :D