Не будь байдужим!!!

Discussion in 'Мовне питання' started by Доброчин, Jan 9, 2007.

1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Не будь байдужим!!!

а то п. Дальневосточник по радянсько-великодержавній звичці намагався в підтексті сказати, що українці свою державу не заслужили і пролили за неї замало крові....

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А что произошло 22 января 1918 года? :)
    Может быть - 22 января 1919 года? Я - русский, но историю свой страны помню... :)

Додано через 3 хвилини
    Если я не воспринимаю националистов - это еще не повод считать меня соетским великодержавником.
    А если по существу - то хочу я услышать от ответственных политиков слова - "украинский национализм - основа государства, а првав человека - подождут"...Пусть такое скажет Луценко, или Тимошенко...Или - Ющенко.А пока они такое не говорят - это значит, что Украинский народ не нуждается в национализме.
    P.S. Тягнибок и Витренко - политики безотвественные, о чем красноречиво говорит их поддержка на выборах.

3. zenyk

zenyk Well-Known Member

не кваптесь: мухи окремо, котлети - окремо.
    Ви говорили про територію України, і мотивували тим, що Україна, а від так і народ України отримав територію яку зараз займає виключно завдяки ЧА в 1939 році. Про жодний націоналізм не згадували. Коли я наводив факти з історії про значно ширші кордони України ніж ті, що на сьогоднішній день маємо - про націоналізм також нічого не згадував!

І так як Ваш зверхній закид виявився абсолютно безпідставним - вирішили перейти до ненависного Вам українського (!) націоналізму???

чи то Ви по принципу: "Хто вс...вся? Невістка! А де вона? А он її спідниця висить!"

...не гоже так...

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Упс...
    Значить тигри теж "безвідповідальні"? Їх теж мало залишилося..? Чи погодитеся, що повистрілювали троха, а можливості відновити популяцію не дають? ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

Не стоит передергивать.Прочитайте дисскуссию сначала - пару предыдущих страниц. там Вы увидите, что не все было в 39, а кой-чего подарил Хрущев попозже....
    А что до моей ненависти ко всяческому национализму - да, я именно так считаю, что национализму в современном обществе нет места.

Додано через 3 хвилини
    На дальнем востоке уссурийские тигры регулярно лакомяться медведями...А те, в свою очередь едят тигров. И оба вида - охраняются.
    И тут - тоже самое :)

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

в 1939 році, як і в 1921 як і в 1941 - Україні нічого подаровано не було!!! Все було загарбано совєтами!

В внаслідок геополітичних змін в 1991 році - народу України вдалось миром вибороти своє право на власну державу!
    І зауважте: на цілком законних підставах, а не шляхом нелигітимного військового загарбання чужих територій!

проте, якщо прихильники Вашої позиції і далі будуть стверджувати про "подарованість" державного суверенітету України в межіх сучасних кордонів - впевнений, що українці зможуть в черговий раз організуватись - і довести своє право на державність так як Ви цього вимагаєте - військовим шляхом!

але тоді вже прошу не скаржитись на прояви націоналізму і винищення громадян за національною ознакою!

....і взагалі: припиніть писати таку провокативну маячню!!!

7. Дальневосточник

Tinctura Vаlеrianae, пан zenyk, поможет отцу Украинского национализма.
    О Ваших методах ведения спора чудесно написал Жванецкий:
    "...что может сказать о творчестве Герберта фон Карояна человек без паспорта?...."
    Я Вам о том, что наша страна образована из достаточно отличных друг от друга территорий и многих наций - а Вы уже пошли войной....
    Господь с вами, Аника-воин.... :)
    И Вам - того же...:)

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

взаглі-то я зарікалась, що не буду відповідати на подібні дописи. і більше-таки не буду. але просто хочу сказати своє фе з приводу комфортних умов для одних громадян за рахунок дискомфорту інших. ФЕ. де Ви таке бачили? хто кому спричиняє дискомфорт - не розумію. єдиний дискомфорт тут може бути викликаний власним небажанням бути толерантними. ніхто нікому нічого не нав"язує.

• Подобається Подобається x 2
  9. zenyk

zenyk Well-Known Member

росіяни за своєю національною ментальністю є егоцентричні: вони вважають за створення їм дискомфорту відмову введення державною мовою російську, і при цьому абсолютно не думають про те, що тим самим створять дискомфорт для інших 80% мешканців України!

• Подобається Подобається x 2
  10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Чому не 99,9999%?

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

тому що:

Особливістю національного складу населення України є його багатонаціональність. За даними Всеукраїнського перепису населення, на території країни проживали представники понад 130 національностей і народностей.

Дані щодо найбільш численних національностей, які мешкають в Україні, наведено нижче:

росіяни 8334,1тис.осіб 17,3 %

http://www.ukrcensus.gov.ua/results/general/nationality/

вмієте відняти 17,3% від 100%?
    от і порахуйте собі, що навіть применшив!

12. Дальневосточник

Дискомфорт возникает у людей, живущих очень далеко от Луганска ( а я - из Луганска) уже только от того, что здесь - в русскоговорящей части Украины - на основании ратифицированной Украиной Европейской Хартии о языках - пытаются установить региональный язык....А уж о дискомфорте из-за попытки провести референдум о Государственном языке (обычная демократическая процедура!) - я вообще молчу....Войной идут.... :)

13. маюнка

я впевнена, що це не те питання, яке слід виносити на референдум. ніби в Україні більш нагальних проблем немає.
    а все одно, впевнена, що якби такий референдум і мав би місце, то все одно 50% + хоча б ще 1 проголосували ПРОТИ російської мови як другої державної. ніхто не забароняв російську - хто хоче, той нею і послуговується. в діловому обороті так само застосовується російська мова, як і українська - і це також не заборонено.
    а в державі Україна державною мовою повинна бути українська.

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

та їм достатньо в порваних штанах ходити, Алчевськ другу зиму підряд без опалення, ПР так нагосподарювала, шо інфляція знову пішла шаленими темпами - а вони б тільки тим і займались шо референдум за другу державну проводили.....
    ....краще проведіть референдум за другу зарплату на компенсацію спровокаваній Януковичем в компанії з "кращим фінансистом всіх часі і народів" по капусті - Азаровим-дапашліви інфляції.....

...і сміх і гріх...

15. маюнка

я б сказала так: краще ніж витрачати такі шалені гроші на непотрібні референдуми, то цим коштом побудували б 2-3 дитячих будинки сімейного типу. ось де мова іде про КОМФОРТ. ті дітки б відчули, що їх державі не байдуже.

16. Дальневосточник

А Вы спрашиваете - где это я такое беру....
    Я - о демократических процедурах, а мне, как на бигбордах янека " Тому, що..... державна...." Ну почему, почему я от Вас не услышал - давайте проведем референдум - и узнаем мнение народа....Я просто начинаю понимать - все боятся, что мнение народа окажеться не тем....Поэтому такое сопротивление - не задавай вопроса, если не знаешь, что потом делать с ответом....Вот и выходит - вместо простого и понятного демократического действия - я и российский шовинист, и советский великодержавник, и противник Украинского государства...Все подойдет - лишь бы не задавал этот вопрос.....
    Нам тут недавно объяснили - деньги небольшие...Для того, чтобы вместо одних олигархов - от ПР посадить других - от Юли...
    И в догонку - Алчевск - это дело Москаля, он тут доуправлялся.....Посадили милиционера на хозяйство...Тот еще товарищ Бывалов :)
    А Москаль - напомнить откуда?

17. маюнка

на мою думку, повинна бути - так коректніше.
    хто це Вам пояснив? і Ви одразу повірили? все одно на дитячий будинок вистачило б.

18. Дальневосточник

Я в Александрии попал на митинг - будущей премьер-министрши...Она - и объяснила :)
    Судя по ее затратам на компанию - хватилоб и не на один...
    А если приплюсовать и остальных....

19. маюнка

на кАмпанію)) вистачило б .
    Ви ж відстоюєте російську мову.

20. Дальневосточник

Спасибо, узнал для себя - совершенно неожиданно - разницу :)
    Избирательная кампания. Посевная кампания.
    Но:
    Теплая компания.Поддержать компанию.
    Радует, что я - хоть не журналист....
    http://www.delo.ua/news/communication/comments/info-31051.html

....По словам Тимошенко, граждане ощущают поддержку политиков, в том числе и материальную, только во время предвыборной компании.
    "Для людей было бы очень хорошо, чтобы выборы проходили каждые полгода", - предположила Тимошенко.
    По её словам, граждане будут благодарить политиков каждый раз, когда будут проходить внеочередные выборы.....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)