маєте рацію у всьому, окрім тб. інтер і "україна" (з маленької, бо українського там ніц нема) -- давно транслюють, це центральноукраїнські канали. мона, я вас там бачив, і ви чудово знаєте про які саме я кажу.
Цілком демократично. Державна мова яка? Більшість (що ми там про демократію?) хто є? Не українці? Ну, тоді? Остатнім треба думати про регіональне телебачення. Яку проблему я не відчуваю? Мовну? Та тю, якби говорити на української було б для мене проблемою.... Ага, як і Франція, Італія, Чехія.... Ну, і всі остатні країни, без виключення тої ж Гамерики А пускають?
А Ви дивились. На Інтері один раз на добу новини російською. ТРК УКраіна - Ви здивуєтесь - українською
не смотреть - легко, переключил и не смотришь, а вот посмотреть когда не транслируют тяжелее .... должен быть выбор ... впрочем если Львов - не хочет, и не надо, но если Донецк - хочет почему им нельзя смотреть? ....
Можна! На дорогі сателіти перевести - дивіться (собі). Не здивуємося. Є у нас ТРК "україна", доводиться вимикати мутанські мульти\кіна.
зате головні, підсумкові, ті, які всі дивляться.... може й справді, сперечатися не буду, давно не мав змоги подивитися цей чудовий канал...
ТАК у нас, оказывается, одна проблема - не тот язык? А как станет тот - воссияет царствие небесное? И ради этой "великой" цели - обольем грязью своих сограждан - они и враги, и тупые - и вообще сторонники витренчихи... Подобные "дописи" странно видеть на самом либеральном форуме Украины - ТАКим место где-нибудь у тягнибоков. Большевичики тоже желали "осчастливить" всех. А кто сомневался в их "счастье" - или пытался выступить против - беспощадно уничтожались. Можете возразить - никого не уничтожили\посадили. Да, верно. ТАК и большевички на первых порах - высылали из страны оппонентов (не счесть на форуме слов о "чемодане-вокзале..." - или смешков о "цене билета до России"... Еще не вечер...
Простите, уважаемый! Если бы я написал об "телячеязыких хохлах" - Вы бы не обратили внимания? Мол, я себя не считаю "хохлом", я - украинец. И говорю я на Великом Украинском языке - а не на "телячьем"...Или - все-таки возмутились бы? Давайте - не делать всеобъемлющих обобщений. Что бы потом с изумлением не удивляться, что написали оскорбительное сообщение.
Не розумію.... Які більшовічки, які "посадили", який чумайдан?.... Знов вспомню "демократичні держави", які тут дуже люблять вспоминати. Ну, і де в тої Франції іспанські, каталонські, басконські канали? Є. Якщо маєш таку телефонну компанію, як в мене - на тобі 20 каналів, крім своїх, ще де-які замежні. А ні, то ні. Ну, не зобов"язана ніяка країна показувати канали других держав.
Ой! Дякую. Замислився, пішов на www. інтер 06:00 Новини 06:10 Серіал "Татоньків синочок" 07:00 Новини 07:10 "Ранок з Інтером" 07:50 Уроки тітоньки Сови 08:00 Новини 08:10 "Ранок з Інтером" 09:00 Модний вирок 10:00 Серіал " Обручка" 11:00 Серіал "Вогонь кохання" 12:00 Новини 12:10 Фільм "Сашко, любов моя" 16:10 Позаочі 17:00 Новини 17:20 "Жди меня" 19:00 Серіал "Вогонь кохання" 20:00 "Подробиці" 20:30 Серіал " Обручка" 21:30 Серіал "Циганочка з виходом" 22:30 Кремлівські діти. Л. Косигіна. Донька людини в масці 23:50 Прем'єра. Фільм "В одну сторону" 01:50 Серіал "Фальконе" 02:40 Фільм "В одну сторону" 04:20 Картата потата 05:00 Серіал "Фальконе" 05:40 Уроки тітоньки Сови Глянув, що ж ТАКе "серіал Циганочка за виходом". Добре, серіал "Обручка":
правільно хтось на форумі казав ..."піпл хаває" , і чому наш "піпл" , це хаває???? де під інтером маніфістації - "геть російські серіали" ??? чи може це москальска єкспанія??? " молдавська циганка Лігіта разом з росіяніном Олексієм сворюють банд-угруповання для нанесення надписів на парканах російською мовою, їхню підступну діяльність спонсує коварний заслужений москаль всея Руси Шлемик Абрамович Иванов-Троицкий ... " как сюжетец? всех врагов перечислил, еще добавить образ не підступного Карадо Пласідо Петренко и вот! новая Национальная идея ....
И я - совершенно с Вами согласен! Да вот незадача - запрет на ретрансляцию сделан для частных коммерческих кабельных сетей. Вот именно! О чем и идет спор - пусть абонент решает сам, а не чиновник. А то снова тов. жданов появился - и объявил "сумбур вместо телевидения" - и "нашим людям такое телевидение не надо"... )
Абонент (український) най собі вирішує сам, які з дозволених українським чиновником до показу в українських мережах дивитися. А то знову матросня з'являється і заявляє:"мурку давай!". Здєсь вам нє тут! (с)
Ви знов зрозуміли невірно. Я казала про мову , а не направленність програм Вони нажаль нзовсім непроукраїнськи Краще був би він російськомовний, але був би з якісними проукраїнськими програмами