Відповідь: Не будь байдужим!!! Припустимо, що жили, але мову в школі не вивчали. Але то, що таке є державна мова, так і не розумієти. Всі державні установи (також і там, де ви "жили здесь") мають працювати на двох мовах. Тільки там, де нема українців, які мають право потребувати говорити з ними на української, в приватних установах будуть працювати тільки російськомовни (тобто люди, які не розмовляють українською).
Відповідь: Не будь байдужим!!! Вы не услышали мой главный посыл - и опять про "учили-не учили" (учили, и знаю ее хорошо). Я о том, как держава обющается со мной. Позводю себе такое допущение - главный язык для человека тот, на котором он думает. Я думаю на русском. И желал , чтобы государстов - в лице своих представителей общалось со мной на русском. Почему Вы считаете, что державнiсть определяется исключительно правом чинвника определять как я должен общаться с государством - например заключать договор страхования МОЕЙ жизни. Ведь если раньше - как утверждают ярые сторонники "одна мова" была насильственная руссификация - то столь же яростно сейчас идет насильственная украинизация... А я - в принципе против насилия.Неужели нельзя пойти другим путем - скажем налоговых приференций - выпустил книгу на украинском - скидка. Передал рекламу - скидка. Передал рекламу отечественного производителя - еще скидка. Идет в прокате фильм с украинским дубляжем - скидка! Это будет государственная поддержка. Хочешь посмотреть новый фильм - и цена билета ниже - посмотри и послушай на украинском. Не надо загонять всех в "светлое будущее" железным кулаком. Это уже было.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Є вихід. Їдьте у Туреччину, чи демократичний Китай - там з Вам держава говоритиме тією мовою, якою Ви думаєте.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Цікавий спосіб: порівнювати чужорідні (загарбницькі) процеси з органічним захистом. Українізація України, в Україні - нормальний процес (для українців). Волієте не відчувати себе українцем - ваші проблеми. Система пільг в Україні давно облажалася: скоро чорнобильців (пільговиків) буде більше, ніж громадян. Навіть на ЛФ є свій Чорнобилець.:D
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я ж і кажу - ви собі не уявляєти, що таке є державна мова. З вами держава може спілкуватись російською (якщо російська була б державною), але ви мусити спілкуватись зі мною тою мовою, якою говорю я (а думаю аж на трьох мовах). Якщо працюєти не в маленької приватної конторі.
Відповідь: Не будь байдужим!!! А якщо він працює в великої приватної конторі? Otsoa, а можно у Вас поинтересоваться - как в Испании решают вопрос с каталонским языком? Интересно.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Та мені не треба тикати пальцями, чи пальцяти руками щоб показати когось, мені вистарчає цього на роботі, і скарги пишуть до начальства що такі от погані хохли не хочуть розмовляти з ними російською мовою, буцім то банківські працівники мають розмовляти з клієнтом на його мові, бо він не панімає!!! я як5що зайде Китаєць чи індус нам що також ті мови вивчати?????
Відповідь: Не будь байдужим!!! Упаси Боже! Но если в другом банке с китайцем и индусом будут разговаривать на китайском и хинди, клиенты (китаец и индус) при прочих равных пойдут туда. Начальство ваше пусть и читает жалобы, и решает само, что ему нужно от клиентов и сотрудников...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Якщо мова спілкування в банку з клієнтом державна ,а клієнту то не підходить ,то він може поміняти банк,навіщо ж скраги писати керівництву ?щось ніц не розуиію,поясніть якщо важаєте за потрібне...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Діло не в тому як вирішить начальство є посадова інструкція, річ тут якраз у принципі!!! Я можу розмовляти Російською з клієнтом якщо він нормально себе веде, а не тоді коли він мені з претензією заявляє що розмовляю не тою мовою!!!! то ж Чому я в Столиці УКРАЇНИ маю розмовляти російсько ????????????????? ЯКЕ хто має право мене змушувати?????
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я навпаки стикаюсь у Львові з іншим ,російськомовний клерк розмовляє на державній ,але я бачу що 30% інформації він не ідентифікує,перехожу на общепонятний і справа йде набагато швидше.Якщо мені тре рішити питання ,я буду хоч на ідіш вогорити
Відповідь: Не будь байдужим!!! Тут что-то не то. Если начальство на жалобы не реагирует, то пусть клиенты пишут, бумага всё терпит, не? И сотрудникам возмущаться нечем...:rolleyes: Дiмон, да досчитайте до трёх, и всё пройдёт! Пусть пишут! Не расстраивайтесь
Відповідь: Не будь байдужим!!! Мова визначена державна, але самі розумієте що Київ досить русифіковане місто, і клієнт цей був один із знайомих засновників (це не той банк в якому я працюю) це я був присутній при інцеденті!!! в іншому банку де працює дружина!!!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Начальство якраз реагує ) не розбиравшись - 20% від надбавки!!!! от і все!!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Но ведь сотрудник может... как бы это сказать... поменять банк :cool: На тот, в котором в подобных случаях начальство наоборот будет премировать.
Відповідь: Не будь байдужим!!! А ви думаєте так просто взяв і змінив роботу??? як тапки якщо ти звик до колективу, ти пропрацював на роботі 5-6 років ??? не так просто на все плюнути і піти!!