Сьогодні я не пішла на пари. Я намагаюся не прогулювати, але так заморилася, що вже не витримую. Мені продовжили сесію на чотири дні. А займаюся я зазвичай з 9.00 до 20.00, бо ще здаю єкзамени. Лягаю спати я зазвичай о другій годині ночі. Не можу я привчити себе рано лягати. Бо вночі краще думається. Важко звичайно. А ще диплом на носі. Так мені ще й посеред сесії дали додаткову контрольну, яку я маю написати за один тиждень. Буду якось викручуватись. Лягаю спати я зазвичай о другій годині ночі. Не можу я привчити себе рано лягати. Бо вночі краще думається.
Коли вчилася на стаціонарі то по різному бувало,приходилося й до півночі сидіти і вчити,писати..... А зараз на заочному вчуся,то память вже не та,якась розвіяна стала,і не можу мозги позбирати до купи,щоб почати писати контрольні,а тим більше шось вчити.....
Розкажу дещо веселе. У нас в одного викладача просто на парі потекла ручка. І він весь перемазався чорнилами. А тоді ще й рукавом вліз у крейду, яка у ньго на столі лежала.
Коротко:навчання-то супер!Якби було зайве ле-ве,вчилася б безперестанно.:girl_in_dreams: А ніч,то таки чудовий час, і для навчання теж.Тиша,спокій,ніхто не смикає,не заваджає.Але все в міру,все по власному самопочуттю і по можливостях. Ех....