Навчання

Discussion in 'Всяке різне' started by Templar, Oct 24, 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сьогодні я не пішла на пари. Я намагаюся не прогулювати, але так заморилася, що вже не витримую. Мені продовжили сесію на чотири дні. А займаюся я зазвичай з 9.00 до 20.00, бо ще здаю єкзамени. Лягаю спати я зазвичай о другій годині ночі. Не можу я привчити себе рано лягати. Бо вночі краще думається.
    Важко звичайно. А ще диплом на носі. Так мені ще й посеред сесії дали додаткову контрольну, яку я маю написати за один тиждень. Буду якось викручуватись.
    Лягаю спати я зазвичай о другій годині ночі. Не можу я привчити себе рано лягати. Бо вночі краще думається.

• Подобається Подобається x 2
  2. MANJANA

MANJANA New Member

Коли вчилася на стаціонарі то по різному бувало,приходилося й до півночі сидіти і вчити,писати.....
    А зараз на заочному вчуся,то память вже не та,якась розвіяна стала,і не можу мозги позбирати до купи,щоб почати писати контрольні,а тим більше шось вчити.....:))):))):))):)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Розкажу дещо веселе. :preved:У нас в одного викладача просто на парі потекла ручка. І він весь перемазався чорнилами. А тоді ще й рукавом вліз у крейду, яка у ньго на столі лежала.

• Подобається Подобається x 2
  4. Peri

Peri Well-Known Member

Коротко:навчання-то супер!:)Якби було зайве ле-ве,вчилася б безперестанно.:girl_in_dreams:
    А ніч,то таки чудовий час, і для навчання теж:mocking:.Тиша,спокій,ніхто не смикає,не заваджає.Але все в міру,все по власному самопочуттю і по можливостях.
    Ех....:)

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)