Мені от цікаво, якщо наші дорогі "адвокати" несподівано надумають провести якусь гібридну операцію (знаю напазі то фантастично звучить але...) то як поведе себе ЄС і НАТО? були якісь прецеденти в минулому?
Все минуле в таких прецедентах, від ХІІІ і аж до ХХ століття. А тоді тоже писалися міждержавні договори, яких належало дотримуватися. А ЄС і НАТО проявлять стурбованість. Полякам то по барабану.
Obchody 99. rocznicy Święta Niepodległości we Lwowie View: https://www.youtube.com/watch?v=C0asxVQCKtk&feature=youtu.be&a=
Черчіль про Польщу «Героїчні риси характеру польського народу не повинні змушувати нас закривати очі на його нерозсудливість і невдячність, які протягом кількох століть завдавали йому незмірні страждання. У 1919 році це була країна, яку перемога союзників після багатьох поколінь розділу і рабства перетворила в незалежну республіку і одну з головних європейських держав. В 1938 році через таке незначне питання, як Тєшин (Тешинська Сілезія в Чехії), поляки порвали з усіма своїми друзями у Франції, в Англії і в США, котрі колись вже повернули їх до єдиного національного життя і допомоги яких вони будуть так скоро і так сильно потребувати. Ми побачили, як поки на них падав відблиск могутності Німеччини, вони поспішили захопити свою частку при розграбуванні і розоренні Чехословаччини. У момент кризи для англійського та французького послів були закриті всі двері. Їх не допускали навіть до польського міністра закордонних справ. Потрібно вважати таємницею і трагедією європейської історії той факт, що народ, здатний на будь-який героїзм, окремі представники якого талановиті, доблесні, чарівні, постійно проявляє такі недоліки майже у всіх аспектах свого державного життя. Слава в часи заколотів і горя; мерзенність і ганьба в періоди тріумфу. Найхоробрішими серед хоробрих занадто часто керували наймерзенніші з мерзенних! І все ж завжди існували дві Польщі: одна боролася за правду, а інша запобігала в підлості».
А мені цікаво якщо поляки румуни угорці почнуть щось гібридне ,наші західні хлопи підуть воювати чи піде 15 - 20% а інші далі будуть по реставраціях гуляти і салюти запускати?