возник насущный вопрос...и где Дамбо взял отакое шампансское? я тоже хочу пасатреть про розовых слонегов))))))))
Так как же себя надо вести ,шоб не зафлуживать. Мы не местные,люди добрые,помогите,переведите на русязык,шо то такое- зафлуживать
В субтитрах к мультику написано,шо шампанское было производства Одесского завода шампанских вин,т.к.клоуны употреблявшие его - гурманы и предпочитают шампанское именно этого произвдителя. А сколько нужно шампанского неокрепшему организму слоненка!?Вот и опьянел очень, бедолага
Шприцы остыли,погас камин. А ты все не идешь...Я один. Где же мне взять сто рублей, чтоб доехать к тебе побыстрей?
Може воно і так, але... На мою думку, вживати канабіс через бульбулятор (водний чи сухий - не важливо) - це все одно що, скажімо, пити горілку з горлА. Не естетично. Якщо на то пішло, то вже краще юзати більш шляхетний девайс - бонґ. За суттю по великому рахунку теж саме що й бульб, але естетика вживання зростає на порядок.
согласен вот они все "давай водньій, давай водньій", я отвечаю - пиздно, косяк уже забит а как єтот модньій девайс вьіглядит? бо у меня есть такая специальная стеклянная трубка - может єто оно?
Дія на організм людини <...> Інше цікаве дослідження, проведене в США, стосувалося членів однієї релігійної групи. Віруючі відповідно до канонів своєї релігії не вживали алкогольних напоїв, не курили тютюну, не приймали психоактивних засобів, але часто курили марихуану. На момент дослідження вони вживали наркотик уже більше 7 років. Тести на інтелект і пізнавальні можливості, перевірка різноманітних функцій організму показали, що ці люди нічим не відрізняються від інших, а від паління марихуани — не більше наслідків, ніж від тютюну. У звіті Академії наук США зазначалося, що дослідження не підтверджують думку про серйозний збиток, що завдає марихуана здоров'ю. Вона лише викликає почастішання серцебиття, підйом кров'яного тиску, порушення в сенсорному сприйнятті та запам'ятовуванні. педівікія