Відповідь: Наломали комуністи дров... Склалося враження - особіст: звання, "нічого особистого", "обережність", "збір необережних".:no: Купа питань, і мало коментарів... Ми - в Салуні! Розслабтеся, випийте кави...:radist:
Відповідь: Наломали комуністи дров... Ні, не можу. Якщо Ви помітили ці пункти є цитатою не моєю особисто? До того ж ми з Вами живемо в Україні, спілкуємося на українському форумі, державною мовою (доречи Вам комплімент, володієте досконало, і це завжди приємно). Адже мова йде здебільшого з позицій україноцентризму , що ж тут незвичайного? Ви помітили таку рису українців не пхатися до сусідів і не повчати як їм жити? Ну майже. На відміну від москалів.
Відповідь: Наломали комуністи дров... а якщо "наградний пісталєт"? Чим тоді пиво відкорковувати? А якщо зброя у чоловіка - гостре слово? то що - рот пластирем заклеювати?
Відповідь: Наломали комуністи дров... Перепрошую! 1. Я постійно забуваю, що Ви користуєтеся виключно НЕ СВОЇМИ роздумами та умозаключеннями! Ще раз - перепрошую! 2. Мов спілкування на цьому сайті - дві ( в т.ч. і російська). З цього часу, щоб переконати Вас в тім, що і російською я володію не погано, беру на себе відповідальність, особисто з Вами спілкуватися виключно російською! 3. Я помітив таку собі "рису" у декого із западної частини України - пхатися до інших регіонів власної країни і повчати їх "як жити", "які книжки читати", "якою мовою спілкуватися", тощо.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Даруйте, не варто вибачатися. Я теж володію рос., навіть краще, але спілкуватися тут не буду з принципових міркувань. По першому пункту нокомент. Це ні до чого нас не призведе. По третьому, гадаю що дуже мало, треба більше працювати ще.:D
Відповідь: Наломали комуністи дров... Как не странно, Ваш пост мне понравился. Четко, по сути, адекватно. Благодарю Вас!
Відповідь: Наломали комуністи дров... І нащо я Вам шлю повідомлення (на рахунок кави)? Ви листи, взагалі, читаєте? Справжніх "особістів" Вам не розгледіти (робота така!!!). Прим. Ось дружина одного відомого президента резидент спецслужб закордонної держави, і нічого - нікого це не бентежить! P.S. (рос.) Краткость - сестра таланта!
Відповідь: Наломали комуністи дров... Це хто, Катерина Чумаченко? Теж мені, "радистка КЕТ". Звідки у Вас такі дані? Ні, точно особіст.:D:D:D Якщо людина працювала у госдепі США, це не означає автоматично резидентства, це ж Вам не Радянський Союз. А ще кажете що не маєте гріха користуватися Вона здебільшого дітьми своїми опікується.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Я помітив таку собі "рису" у декого із СХІДНОЇ та ПІВДЕННОЇ частини України - пхатися до інших регіонів власної країни і повчати їх "як жити", "які книжки читати", "якою мовою спілкуватися", тощо.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Вона здебільшого дітьми своїми опікується.[/QUOTE] Кто Вам об этом сказал? Она лично, или опять "друзі розповідали" или где-нибудь "прочитали"?
Відповідь: Наломали комуністи дров... Пример №1 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=94872&postcount=421 Пример №2http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=88071&postcount=1827
Відповідь: Наломали комуністи дров... Підпишусь під кожним словом. Але Ви помиляєтеся, я не з Заходу, з центру, в мене там написано на букву К. А ще додам що Крим, Севастополь - це Українська земля, щоб там не базікали, навіть не цікаво ці дурниці чути вкотре. Отже не треба казати буцімто Київ чи Львів їм "нє указ", бо це сепаратизм. Ви за сепаратизм шановний no_coment? І військові моряки можливо як повезе, будуть ще мати вибір: приймати присягу Україні, або вимітатися зі своїми пожитками на нові квартири, точніше на базу для знищення застарілої техніки у Новоросійську.:D Певен що будуть проситися, дехто хто розумніший, вже вчать українську та англійську для НАТО. Це ж не Грузія, можна залишитися.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Севастополь - це Українська земля - прошу Вас уточнить с какого времени?
Відповідь: Наломали комуністи дров... ПП читаю при отриманні. Якої давності Ви згадуєте? На зір не жаліюся.