Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Значится, коммунисты виноваты в превращении Украины из отсталой аграрной страны в передовую индустриальную державу? :o Действительно, есть за что обижаться........:cool:
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Ага! Цель оправдывает СРЕДСТВА ? И кто сказал про "отсталость" ? Товарищ Сталин в "Кратком курсе" ?
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Мнение товарища Сталина..закончилось на ХХ сьезде!!!:D :D А на досуге...почитайте... статистику...можете даже буржуазную...:cool:
Відповідь: Наломали комуністи дров... :confused: :confused: :confused: Вот те раз..а откудо же была "всенародная поддержка...блока коммунистов и беспартийных" на выборах тогда?...аж до 99,999 %%%%%:D :D :D
Відповідь: Наломали комуністи дров... Так ведь и Саддам Хусейн не меньше %-ов набирал... Так что методы, видать, были схожи для очеспечения таких чудных результатов.... http://lenta.ru/lib/14159682/full.htm
Відповідь: Наломали комуністи дров... Вот чего не знаю...того не знаю.. не был-с я в Ираке...я в СССР жил до 1991 года!:cool:
Відповідь: Наломали комуністи дров... Не переживайте так о своей неосведомленности, я тоже просто вычитала и вам ссылочку дала...
Відповідь: Наломали комуністи дров... Хм, а разве я такие слова писал? Вы что, сами с собой спорите? Степаныч, уважаемый, это симтомы какого заболевания?:confused:
Відповідь: Наломали комуністи дров... лажа. така сама "педорова" країна, як Китай - сталесплавильний. Настільки відверта лажа - вам не соромно? та вся та техніка (крім танків) - тільки на брухт і придатна була. Танки на брухт непридатні по іншій причині - різати тяжко.
Відповідь: Наломали комуністи дров... (Офф): - Приезжай! У меня две барышни! - Какие ? - Уже НИКАКИЕ !
... за рахунок кількох мільйонів селян... які будували "світле майбутнє" для сталіна... а я що писав?..
Відповідь: Наломали комуністи дров... Я пам’ятаю, працював у суднобудівницьтві, здебільшого рибопромислові судна, а також науково-дослідницькі. За моїм фахом, корпус, ще туди-сюди, навіть була на заводі автоматизація виробництва, зварювальні "трактори", та пневматичні пристрої для збирання секцій судна. Якорі та ланцюги, пом`ятаю, теж міцні робили. А ось механічна частина-двигуни та механізми систем, виробник м.Коломна, Росія - ЖАХ!:eek: Деякі серійні кораблі, деяких проектів оздоблювали двигунами германськими-переможена нація. Певен, ходять морями й досі. Коли я працював там, про комунізм вже ніхто не мріяв... І головне, тоді на заводах НІХТО БІЛЬШЕ НІЖ 2-3 ГОДИНИ ПЛІДНО НЕ ПРАЦЮВАВ, ЗДЕБІЛЬШОГО БАЙДИКУВАЛИ, пили спирт, ТА РОБИЛИ РІЗНІ "ХАЛТУРИ".
Відповідь: Наломали комуністи дров... А французы до сих пор празднуют свою Парижскую Коммуну. Если было такое историческое событие , значит какие-то силы и по какой-то причине сотворили его. Может не стоит коммунистов судить так строго ? Может просто не все так сталось как хотелось ? Да и еще с сегодняшнего дня все не так смотрится и оценивается ? Любой опыт ценен.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Еге ж. Ось на виборах Руайаль прокотили, то й тепер всі бомжі наче показилися - не хочуть того, робити, на Саркозі злість накопичили, автівки спалюють.