Відповідь: Наломали комуністи дров... А то, як в єврейському анекдоті: -Абрам, Ваша жена .... -_А Ваша? -Ну, всё-таки...
Відповідь: Наломали комуністи дров... Нє-є-є... Це свідчить про те, що я був молодий і наївний. Повірив у перебудову, хотів бути її активним учасником... І шо? Прийняли платформу КПРС. А я ж був за Демократичну! Образило це мене... От тут комуністи і дров наламали. До цього часу пам"ятаю дискусії, а скоріше суперечки. От я був за Демократичну платформу. Звісно, намагався її відстоювати. А парторг лікарні заявляв: "Так ви з нами чи проти нас?". Я кажу: "Та усі ж три платформи НАШІ, я притримуюсь однієї, Ви іншої. Але чому ПРОТИ???". Да, смішні були часи!
Відповідь: Наломали комуністи дров... Читаю некоторые посты, обращенные к Вам - и вспоминается совдеповская анкета - "были ли вы репрессированы советской властью, и если нет - то почему?"
Відповідь: Наломали комуністи дров... Да ладно, пусть пишут эту хрень. Хотят ребята доказать, что СССР - сплошной ГУЛАГ. Печальнее, что многие в это верят искренне... И потешно, когда МНЕ пытаются доказать, что Я был ОККУПИРОВАН и МЕНЯ оккупанты угнетали!:radist: А счас я стал свободен, блин! Маразм крепчает, господа!
Відповідь: Наломали комуністи дров... та чому одразу "маразм крєпчаєт"?.... ссср після "кончіни вождя номер два" поступово, зі скрипом "повертався обличчям до простих людей".... розпад союзу -- і є логічним наслідком такого повернення...
Відповідь: Наломали комуністи дров... Пупере, привіт! Без Вас було сумніше! Щодо допису в цілому згідний!
Відповідь: Наломали комуністи дров... Про наше бывшее государство чудно написал Шендерович: "Когда государство повернулось лицом к человеку, человек закричал от ужаса."
Відповідь: Наломали комуністи дров... А я поділяю думку Мельникова.... На память эту государственная власть наложила проклятие...
Відповідь: Наломали комуністи дров... Жуть... предлагаю взять на вооружение методы методы самой демократической страны... гАмерики.... Предлагаю отправить группу товарищей для перенятия опыта в Абу Грей и прочие подобные места...:cowboy:
Відповідь: Наломали комуністи дров... Степанич, всякую хрень пишуть ваші хворі, а тут люди цілком нормальні. Так що поважайте своїх співрозмовників і навіть опонентів, якщо такі є.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Якщо Рос'я хоче рухатuсь до Нового Бабiлону - про-комунiстuчного Союзу - Союзу Совiцькuх Республiк "свободнuх" i Росiї,то нехай...але без Українu! Без политiчнuх тормозiв далеко не заїде,та i 5-е колесо,а чu-то "колона трутнiв" нiц не допоможе.I навiть нехай не мрiє Українi то колесо прuшпилити.Нехай не сушить собi голову непотрiбнuм...Бо так Ленiн колuсь повiв? А Сталiн - Tой соратник його,Tой "революцiйний демократ" показав свiту прuклад Tої демократiї,в1д якої ось такi нинi "пироги". I далi печуть i печуться в Кремлi Вoвa з Дiмою тими проблемами "родины" -не Ненькu-Українu...а ради своїх полiтичних амбiцiй. Бути такою а-а-громадною країною,i "ше шось" троха хтiти прихопити?! Ну та кiко-то iм треба,i кiко можна? Слава неповторимому i впертому їх розуму.! Без них Ми би нинi i не зрозумiли,що-то Дiється,що твориться!
Відповідь: Наломали комуністи дров... Вiрно.Але нехай... Голандiї також обережною з Україною сл1д бути,i не бути мiмiкрiею (пiд Росiю), та нe закручувати з кольoрами щось подiбне,коли це не до реч1.Шо,нє? Дякую за пiдказку.Юрко НОТОЦО.
Ну да! Пан же ясно намекает на реванш Голандии (Нидерландов) вместе с Советским Союзом! Что Пуперу не ясно?:cowboy: :D:D:D :moskali:
Відповідь: Наломали комуністи дров... Те, що комуністи наломади дров не подобалось, як і не сподобалась моя відповідь, тому видалив. Я не то, щоб ненавидів комуністів, а просто сприймаю їх, як казкових героїв наподобі змія-горинича та чахлика-невмирущого, які натворили багато поганого, за що змію відрубали голову.
Відповідь: Наломали комуністи дров... Хлопчина,мабуть їх ще не застав,тому й вважає комуняків казкою... Але комунізм не могли переплюнути навіть їхні учні і послідовники - нацисти... Мерзота,для якої не існувало нічого святого,для якої Нет больше радости, нет лучше музыки, Чем хруст ломаемых жизней и костей. Вот от чего, когда томятся взоры, И начинает буйно страсть в груди вскипать, Черкнуть мне хочется на вашем приговоре Одно бестрепетное: "расстрелять!".