Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Та не переживайте Ви ТАК! Диспансери і псих-лікарні з маєтків виганяти не будуть. (чи Ви собі каменицю прикупили?)
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Як це не будем. Міжнародним судом. Почнем з Кульпаркова. Всіх звідти повиганяєм і будуть психіатри працювати в степу на кібітці разом з циганами.
Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно. Михе, будь ласка спочатку відповідайте мені на питання про те як так може бути щоб спадкоємців не залишилося, а потім і про борги країн поговоримо.
Відповідь: наломали комуняки дров Юкос це таке страшне слово, яке переводить ліліПута в неадекватний стан
Відповідь: Наломали комуняки дров Їм знайомства справді не допоможуть. Прийду з залізним колом і всіх порозганяю як Ісус Христос торгашів-негідників. І ні поліція ні СБУ за них сі не втупить. Прийду не один а зі неґрами-снайперами. Во. Буде їм хана...
Відповідь: Наломали комуняки дров Ой, а Христос теж колом і неграми розганяв? (прости мене, Господи...)
Відповідь: Наломали комуняки дров Нє тіко колом без неґрів. Хоч і я можу без неґрів, але буде більш кроваво.
ну як повертати, то повертати. То доведеться і Кубань українцям повертати, і Західну Галичину від Польщі забирати, і ще багато багато чого. Ви думаєте такого нового перерозподялу комусь в світі треба? заспокійтесь з тим маразмом. ці всі справи вже не актуальні і не політичні, а належать до вирішення тільки історикам і не більше ...ой пане, Ви мене лякаєте....Ви, випадком, не їхній....:shutup: вітаю. Бажаю спрямувати всю свою енергію саме в цьому руслі, а не на розгоні Кульпаркова
Відповідь: Наломали комуністи дров... Никогда Кубань не была украинской. Поверталка маловата. Если Россия по дружбе наприсоединяла к Украине земель, не значит, что кто-то обязан продолжать в том же духе. Да, можете себя поздравить. Если кого там и не любят по-настоящему, то таких вот "патриотов Украины". Знаете как называют? Я у отца как-то недавно спросила, откуда эта шутка про "Чи гэпнусь я дрючком припэртый...". Сказал, после украинизации 30-х годов в наших краях. Да, в прапрапрадедах у меня Литвиненки, Денисенки и Комиссаренки из-под Полтавы приехавшие на Кубань. Русские крестьяне, малороссы
Відповідь: Наломали комуністи дров... Тут разговор о возвращении собственности - по положению до 39 года...Напомните, чья собственность была вся Галиция до 39 года - я что-то запамятовал... Назойливо "добиваетесь разоблачения" ? :D