Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Відмінно! Але "визначними" комуністами були не тільки "уроженці" Росії (грузини та українці впливали на політику радянської влади не менш вагомо)? Не треба плутати "Божий дар з яичнецой". Пропоную припинити дії за принципом: "Зпочатку з'їмо твоє, а потім кожен своє!" і тоді багото речей стане на "свої місця".
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Ні не тільки росіяни. Але стаючи у корита, вони чомусь несли ідею про великий російський народ, великий і могучий язик і т.д., а за інакомисліє відправляли поправити здоров'я в сибірські санаторії
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Погодьтеся, що мова йшла про "новую общность - совєцький народ". Інша справа, що центром імперіі стала Москва. Про нац-склад керівних органів є багато різного. Моя версія - (незлостлива) про гєгємонію "нескажуякої" національності керівників совдепії. Прізвища вони собі різні обирали, але...
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. "Ця" сама національність має велечезний вплив (і присутня в ешелонох влади) в дуже велікій кількості країїн Світу. І не думайте, що це не стосується України. http://www.og.com.ua/st663.php
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Да, не только россияне виноваты - на эти липовые коммунистические воззвания много народу купилось. Прочитал недавно повесть Михаила Коцюбинского "Фата моргана" - черным по белому написано о народных волнениях на Украине.
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. тільки потім цій "нескажуякій" нації гикнувся не раз комунізм, який вони збудували в "окремо взятій країні"...
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Когда, когда это провозгласили? :confused: Я ответ знаю! А Вы?:rolleyes:
Не ловіть за хвіст ящірок! Полковнику! :D Вас цікавить порядковий номер з'їзду, на якому сказали "Всьо! Ужо єсть новая общность."? :rolleyes: ТАК я говорив про інше (технологію створення): не робилося партією жодного наголосу на "центр - Росія" (або "росіяни the best", "російска мова the best" ). Говорив, виключно на цитату : Не Росія страшнА! СтрашнА СОВЄТИЗАЦІЯ, яка прийшла з Росії. :cool:
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. та так як було споконвіку - верхуйовний совєт. Так само, як і президент - прєдсєдатель презідіума
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Совєцький народ ? Це в котрих зайва хромосома, але не та, що в даунів ? "Петрику, ти кого більше любиш - тата чи Сталіна ?"
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Взагалі цікава річ виходить. Ми ж і зараз живемо "при совєтах". Тобто, в країні "совєцька" влада. І "електрифікація всієї країни" має місце бути. Тобто, по Леніну ми живемо при соціалізмі!:eek:
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. В магазинах є все - це вірна ознака, що не соціалізм, Степаничу. І нема черг.
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Степаничу, Вас, здається, пам"ять підводить: "сов влада + електрифікація" = КАМУНІЗЬМ ! Це коли все на халяву. І, здається, жінки спільні. Тобто коли Ви можете "взяти" собі безкошовно (!) аероплан. Навіщо ? А щоби злітати в Одесу, коли там сушені бички "викинуть" в торгову мережу.
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. тема добре обсмоктана Шолоховим. Йшлося тільки про халявну електрофікацію, а власне електрика, лампочки і жінки - платні.
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. Соціалізм, соціалізм був, соціалізм передбачає відсутність приватної власності
Відповідь: Радянсько-фінська війна 1939-1940 років. ???? може, слід сказати на додачу, що соціалізм розуміє під приватною власністю? бо надто вже аж "кострубате" твердження....