Все те що перелічено вище можна знайти чи не в кожному відомому місті Європи. Прага, Будапешт, Відень...Вже не говорю про Париж. А стосовно шуму і суєти - так Львів виглядає тихенькою галявиною у лісі в порівнянні з іншими містами, наприклад з тим же Києвом. От щодо доріг - так підтримую на всі сто :-(
Для мене найромантичніше місце - парк Знесіння - туди ми випадково пішли гуляти з майбутнім головіком - і досих пір ходимо гуляти, але вже не самі...
Парк Шевченківський гай http://map.lviv.ua/16.html вище над вулицями акад. І. Крип"якевича - Ніжинської - Чернеча Гора
Мне кажется, что это должны посмотреть все... http://video.google.com/videoplay?docid=-4002076990142116683
Десь півтора року тому ми з чоловіком вперше повечеряли на Цитаделі. І відтоді для нас це і є найромантичніше і найкрасивіше місце у Львові. В гарну погоду ми полюбляємо посидіти на літньому майданчику, особливо ввечері при світлі ліхтарів, в холодну - з радістю в затишному лоббі-барі. А в святкові для нас дати ми йдемо в ресторан, де я думаю гарантований гарний настрій кожному.
Кайзервальд дуже гарне місце для прогулянок. Частинка природи у нашому не такому вже й зеленому місті. Там на вихідних в дбору погоду багато людей. Але в будні дні мало б бути менше. Свіже повітря - то дуже романтично
Здам я одне зі своїх романтичних місць. Зайдіть на останній поверх Магнуса (можна й ліфтом шмигнути). Зайдіть у піцерію зі східної сторони. Займіть місце ближче вікна. Замовте чаю чи соку. І насолоджуйтеся ЛЬВІВСЬКИМИ ДАХАМИ - Опери, Церкви на Краківській і т.д. Не пошкодуєте! Дуже романтично!!!
Колишній універмаг на розі вулиці Городоцької і П. Куліша, вліво від Оперного театру якщо йти з центру
Точніше, колишній ЦУМ (центральний універмаг). Так майже поряд з оперою - дах якої з останнього поверха Магнуса виглядає просто шикарно. А щоб побачити ситуаію вистачить у гуглі набрати "Магнус, Львів" - опція "зображення".
Наблюдал. Всё бы отлично, но такого количества ржавых крыш, не видал с роду. Зрелище - не для слабонервных.
Це тому, що такої кількості дахів Ви взагалі у житті ще не бачили, мабуть. А може деякі з тих "ржавих" то мідні?
Ще одне романтичне місце - універсальне - то територія рідної школи. Для мене то Львівська СШ №70 на вул. Дорога Кривчицька. Комусь то просто місце, де колись було вбито поліцая випускником цієї школи, а мені - суцільна романтика.