Над військом зависла катастрофа

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Добре, коли до справи береться фахівець. Одного його погляду достатньо, щоб оцінити ситуацію та ухвалити рішення. А так десятки мудреців мастили б собі голову олією, а результату не було б. Повний текст

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: Над військом зависла катастрофа

То я можу запевнити, що та "деградація" охопила майже всі цивілізовані держави. Тільки як в недоброї памяті Леніна весь капіталізм повинен був загниватися а насправді загнився (і загнувся) саме комунізм.
    Так і з деградацією. Куда вже більшої деградації ніж була в совєцькій армії а зараз в російській і інших армій на території СССР.
    Я бачу пан чи пані Титус прожив трохи в США. Правда, системи там він(вона) не збагнув до кінця. До речі як і Влад Якушев. (Ох як важко побороти совкові погляди!)
    В тих же США є політичне керівництво - міністерство оборони де можуть бути і небриті і жінки, а є начальник штабів - чотирьохзірковий генерал - кадровий військовий.
    Ще одна деталь найманої армії - ви не побачите на вулиці людей в військових уніформах. Кілька років тому я жив в місті Тавнсвіл - де є найбільше військове обєднання в Австралії. Ні одної людини в військовій формі на вулиці я так і не зустрів. Правда великий процент моїх пацієнтів в стоматологічній клініці були військові.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це правда, в Н.Й. важається правилом поганого тону ходити в формі не під час веденя бойових дій. Є рідкісні виключеня - паради або моряки які пішли на пару годин в місто.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А що автор хотів сказати?

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тільки для Вас, Степаничу:
    :) Ггг...

а де твій аватар? :)