Націоналізм

Discussion in 'Політика і політики' started by paschenkomax, Jun 29, 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17.5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37.4%
  3. буває різний, я не визначився...

11.7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2.7%
  5. скоріше я за...

20.2%
  6. скоріше я проти...

10.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Кішка біла, але вона не біла.

2. unezalezhna

unezalezhna Member

Мужчина и женщина отличаются друг от друга, но можно ли считать, что они относятся к разным категориям граждан Украины? Можно ли начать издеваться и оскорблять женщин за юбки, за макияж, за женсвенность, лишать их права участвовать в выборах, занимать государственные посты, заставлять их пить горилку?
    Граждане Украины одинаково должны чувствовать себя комфортно где бы они территориально не жили. Никто не давал разрешения львовянам издеваться над донецкими, только на том основании, что они живут во Львове. Место проживания не определяет социальный статус человека. И ума место проживания не прибавляет.

• Подобається Подобається x 4
  3. kym

kym Well-Known Member

А львівяни ніколи і ніде не знущались над донецкими чи луганськими чи іншими.... критикувати за ті чи інші дії могли.... так само як донецькі львівян. Схід і Захід це одна унітарна держава і неважливо що у Львові говорять по українськи а в донецьку більшість по російськи - вони російськомовні українці... не путати з російськомовними росіянами яких там теж трохи є.... але всі мають однакові права, якщо б було не так то вони не мали б права голосу на виборах і Янукович не був би президентом.
    Вся ця ідеологія що Схід і Захід різні придумана російською владою щоб розділити Україну - але в них нічого не вийде. І не варта звертати тут на форумі на дописувачів яеі проводять цю ідеологію - це їх завдання і вони за це гроші дістають

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

Такий напрям Ваших думок мені сподобався:good:

5. zherech

zherech Well-Known Member

Вот у российской влады больше тпроблем других нет,как думать о том,кто на Украине разом или нет.

• Подобається Подобається x 2
  6. -Erebus-

Але на ЛФ тему розділу України підіймають якраз громадяні України...
    Росії що з того? Яка користь?

7. kym

kym Well-Known Member

Та користь проста ..... як ви думаєте чому продовжили термін Чорморморського флоту (правда продовження з порушенням конституції і наступна влада це відмінить) ще на 25 років... з ціною 100 млн/в рік.... та тому що вдалось здурити східних українців і вони двічі судженого до влади допустили... думаю цього прикладу досить по самі вуха.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Что тут думать?
    Севастополь - город русских моряков.
    Был, есть и будет.
    И это никак не связано с имеющейся властью на Украине.
    И через 25 лет связано не будет.
    Флот Российский в Крыму будет ВСЕГДА!

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

нафта скінчиться, не буде чим платити 2 млрд газодоларів в рік, і попливе ваш флот

10. Полковник

Полковник миється в бані

Жаль только — жить в эту пору прекрасную

Уж не придется — ни мне, ни тебе....

• Подобається Подобається x 3
  11. -Erebus-

Росія існувала і до нафти, і після нафти існуватиме! :)

12. Comte Mouravieff

Comte Mouravieff миється в бані

На Украине все кто, не СС Галичина, - совково-кацапское быдло. Вы не знали? :)))В Киевской Руси? Во времена Б.Хмельницкого? Когда подписывали Союзный договор? Когда голосовали за СССР 17 марта 1991? Когда недавно проводили опрос и 60 процентов высказалось за СССР?

Понимая, что на парламентских выборах осенью украинцы по достоинству оценят все эти инициативы, оккупационный режим прибег к тактике, опробованной ещё в 2004 году: те, кто тотально ограбил государство и народ, теперь обещают бросить украинцам кость, — отмечается в заявлении, передает УНИАН Вы поняли, да? Все что не СС Галичина - оккупационный режим, и пофиг что он всенародно избранный:haha:

13. morze

morze Well-Known Member

Інститут політології імені .... , якраз і враховує думку форумчан, а не думку
    працівників колгоспу імені ....!

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Задорнов же чекає поки америка розвалиться

15. kym

kym Well-Known Member

Ви спочатку подумайте чи Росія у вигляді імперії під назвою Російська Федерація буде "всегда". А залишиться Московське царство чим будете платити за той металолом у Чорному морі.... от вам і вся руска слава......)))))))))))))))))))))

16. - Задорнов об этом говорит со сцены, и на этих монологах бабки зарабатывает. Сейчас, а не тогда, когда... Чуете разницу? :)

17. kym

kym Well-Known Member

СеРеСеР теж так думав...але кінччились нафтодолари кінчився СеРеСеР

18. - с Крымским ханом договоримся как-нибудь ;)

19. -Erebus-

Він кінчився не лише через це - не варто спрощувати!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаві ви, чуваки...
    Я вже добрий тиждень не можу навіть слова вставити... :mocking:
    Може вернемось до суто націоналізму?
    От нині, 14 березня, я підбив всіх своїх знайомих, корєфанів, співробітників тощо, на те, аби прийняти участь у проносі найбільшого Прапора України центральними вулицями Стрия...
    І що? Моїх, беру до рахунку всі категорії, і вольних і невольних, було чоловік десять. Всього, не рахуючи підневольних бурсаків, які тримали Прапор, було до сотні...
    З усією челяддю, КУНом, БЮТом, НУНСом, репресованими та ув"язненими...
    Чесно? Мені встидно за Стрий. За сьогоднішній. Я думав, що мізерія на 1-ше січня, дрібка на 19-те січня, жменька на Покрови - це сприйняття націоналізму а-ля Бандера, і радів з того... НІ!!! Це відсутність навіть патріотизму. Повсякденного...
    Нема слів... Я шокований...

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)