Націоналізм

Discussion in 'Політика і політики' started by paschenkomax, Jun 29, 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17.5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37.4%
  3. буває різний, я не визначився...

11.7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2.7%
  5. скоріше я за...

20.2%
  6. скоріше я проти...

10.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Люди предпочитают верить все таки своим глазам и опираться на жизненный опыт. И если думать, а не верить на слово, то акценты расставляются весьма четко.

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То поясните, який саме ВАШ ОСОБИСТИЙ "жизненний опит" поставив акцент проти націоналізму? :)
    Не з чийогось "на слово"...

3. Spika

Spika Well-Known Member

Опыт, полученный изучением некоторых основополагающих программных документов классиков украинского национализма; изучением истории развития этого политического явления в изложении классиков национализма; поведением нынешних украинских националистов... Можно сказать, что я это "пощупал". Умозрительно.

Но дело ведь не во мне. Мы пытаемся рассмотреть "явление" и высказать свои аргументы в "за" и "против". И как видим явление это весьма неоднородно и противоречиво даже внутри себя самого. И проявления шовинизма и даже нацизма в нем, как вы сами убедились, не редкость. Так, что с определениями и понятиями определиться нужно однозначно. Точнее, определения-то уже давно даны. Осталось выбрать то, под которое наше доморощенное явление подпадает. И после этого дать адекватную человеческим ценностям оценку. Как вы понимаете, моя позиция на показанные явления категорична - отрицательно-осудительная. Там все таки имеются явные признаки опасных явлений. А "просто митинг", это все таки будет позиция уклонистическая. Хотя это, разумеется право каждого, иметь ту позицию, которую ему позволяет иметь его внутреннее устройство.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

А можна уточнити - кого саме?

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На себе приміряли?
    http://www.youtube.com/watch?v=-BmNz3phonA

6. iso

iso Well-Known Member

Не треба пересмикувати. Я вів мову про те, що вивченню російської мови надавалася преференція і подав посилання на документи. Це було одна із складових русифікації неросійського населення і поступового витіснення національних мов до рівня музейних експонатів. Ви можете заперечити по суті? До речі журнал "Комуніст" прямо декларував, що в майбутньому в СРСР буде одна мова. (Цього я вже Вам шукати не буду-памятаю по семінарах)
    І про що це свідчить? Що в Донецьку усі вміють розмовляти по-українськи?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Не треба пересмикувати.
    Ни раз эта тема обсуждалась на данном форуме.
    Доплата шла как за иностранный язык для украинских школ.
    Такая же доплата платилась учителям украинского в русских школах.
    Не треба пересмикувати.

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Спіка, не було українських кіностудій. Були кіностудії на території України.

Гм.

Це мій власний проект, я реалізовую власне бажання, бо мені не байдуже. Чому хтось має допомагати мені реалізовувати мої бажання? Керуюсь правилом "Якщо не я - то хто?". І у питанні націоналізму. Повірте, не всі, хто себе називає націоналістом ним являється.

• Подобається Подобається x 1
  9. Полковник

Полковник миється в бані

10. Un.Known

• Подобається Подобається x 6
  11. Полковник

Полковник миється в бані

НЕТ!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я Вам пропонував приміщення... Безкорисливо, між іншим...

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

А давайте в этой ветке про сідниці? Толку от ветки все равно никакого, а так хоть приятно глазу...

• Подобається Подобається x 1
  13. Un.Known

Є. Ми знайомимось ближче. Хоча є інший спосіб, спробую зараз накинути...

14. VasMT

Ну не все ж крішнаїтам тарабанити в свої тарєлі та завивати - Харя-харя... (Певно при наших президентів співають... :)))

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Тисячі гілок. Націоналізм - мертва. Як самий націоналізм...

15. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  16. - это то же, что сказать "комплекс неполноценности мёртв". У одного "скончался" - у другого "родился",
    Локализовать в мавзолее, под стеклом - в назидание... А уж как насмотрится народ - можно и перезахоронить с миром...

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

У-гу... Один теж "жив, живий і буде жити"... Підказати де лежить? :)))
    Два сапога валянок (с)

• Подобається Подобається x 5
  18. iso

iso Well-Known Member

19. kym

kym Well-Known Member

Це ваш інтернаціоналізм еврейський там лежить і все ніяк з ним розпрощатись не можуть. Стид і срам для росіян. А націоналізм буде поки людство буде існувати, бо люди завжди своїх коренів триматись будуть.

20. iso

iso Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)