Націоналізм

Discussion in 'Політика і політики' started by paschenkomax, Jun 29, 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17.5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37.4%
  3. буває різний, я не визначився...

11.7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2.7%
  5. скоріше я за...

20.2%
  6. скоріше я проти...

10.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Навіщо?
    Москаль москаля бачить здаля. А тут і по парі дописів видно мічених серпом та молотом.

• Подобається Подобається x 1
  2. тот "сверху" пан мае рацию, ежели представителей "русских меньшинств" метить, то надобность в свидомитах исчезнет. Это ж они умеют москаля по паре сообщений определять, обычные (нормальные) люди иными категориями оперируют :)

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дуже правильні слова, пане Iso... Але жодного відношення до трухлявого і запліснявілого націоналізму ці слова не мають.

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  5. Laita

Laita Member

націоналізм це форма фанатизму. а фанатизм - це абсолютне зло.
    тре інколи памятати що ти житель в першу чергу планети Земля

6. Как только жители планеты Земля встретят жителей других планет, они обязательно станут помнить, что жители планеты Земля. Из националистов и расистов тут же выделятся "землеисты" тощо.

7. Laita

Laita Member

ви, націоналісти, вже 20 років маєте свободу, але використовуєте її на безглузді перебранки чия нація краща, замість того щоб відстоювати по справжньому свої права.

• Подобається Подобається x 2
  8. - та брехня. Зачем националистам перебранки устраивать, любой националист точно знает, чья нация лучше. Этим они от нормальных людей и отличаются :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Laita

Laita Member

щось в цьому є, тому націоналісти, особливо ті що на новинних форумах відстоюють національні інтереси України але російською мовою, дуже нагадують хворобливих дратівливих песиків :)

• Подобається Подобається x 1
  10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вам не стыдно слушать от некоторых "украиномовных", считающих себя "патриотами" Украины претензии на некоторую исключительность своего положения и на некоторые изначальные преференции?
    Вам целых 20 лет, выходит, понадобилось "на усвідомлення, що ми люди"?
    И ещё - Вы считаете - Вы одни живёте "у своїй державі"?
    Вы полагаете, что это - исключительно Ваша держава?
    Так вот, я скажу, как говорят на Кавказе "адын умный вешч"...
    Пока Вы не изволите понять и признать - не на словах, а на деле, что Украина принадлежит всем её гражданам, она всем является родиной, и они все имеют на неё такие права, как и вы, считающие себя настоящими украинцами, ничего у вас не будет...
    Может, вам на это понадобится ещё 20 лет, может больше, но пока вы этого не поймёте, Украина, как держава не состоится.
    С уважением!

Я не признаю и никогда не признаю Вашего права требовать чего-то от меня лично или от любого русского...
    Станьте сначала цивилизованным человеком, научитесь уважению к представителям других национальностей, излечитесь от своего украинского шовинизма - тогда возможен разговор с Вами. Пока это Вы лично имеете большие претензии, не сделав ничего для Украины...
    От нас вы получили Украину с 52 миллионами населения и с развитой промышленностью, наукой и культурой...
    А вы её довели до такого состояния, в котором она находится сейчас...

• Подобається Подобається x 6
  11. Laita

Laita Member

Як Ви вже зрозуміли, я зовсім не націоналістка, але перепрошую, ВІД ВАС ми нічого не отримували.

12. - FourA представитель старшего поколения. Если Вы тоже, значит, и от Вас мы все получили то, что получили. Если нет, то таки и Вы - от них... :)

13. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А як з приводу обов"язків?
    Пробачте, але від кого Вас?
    І Ви теж, як громадянин цієї держави.

14. Laita

Laita Member

Але ж він мав на увазі ВІД НАС саме Росію!

15. Полковник

Полковник миється в бані

Как тут кто-то писал - следите за руками.
    В обвинительных приговорах москали снова становятся полноценными гражданами Украины?

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

Это каким боком, если представляет Украину????
    Ну, в крайнем случае, можно предположить, что он "мав на увази" СССР.

16. iso

iso Well-Known Member

Неправильно. Націоналізм може бути фанатичним. Але на той випадок придумані інші терміни.
    І між іншим, я мешканець в першу чергу Львова.

17. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Доречі, довели її (Україну) до такого стану не націоналісти, а ті, хто мав можливість і гроші скуповувати акції підприємств і продавати їх (підприємства) на металобрухт. А хто мав і гроші і можливість? Невже купка націоналістів? Може їх спонсорувала Америка клята? Та ні, купували і продавали свої рідні комсомольські і комуністичні партапаратники і криміналітет, з яким ці апаратники швидко зрослися.

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

А я когось колись позбавляв громадянства? Хоча москалів треба було б. Не росіян, а саме москалів.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І в чому Ви маєте пріорітет перед, приміром, мешканцем Рясного? А я мешканець Стрия. то що, житель Угринова має більше прав на Україну ніж стриянин?

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Пане Левандівка, згідно антропологічних досліджень ваших національностурбованих, Ви не являєтесь українцем. Я, доречі теж... :)))
    Так що, пане Неукраїнцю, не нам говорити за Україну :mocking:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Пан Зварыч и Степан Андреевич?

20. iso

iso Well-Known Member

Встидно, тільки чому україномовних і патріотів в лапках?
    Я такого не говорив
    До кого Ви звертаєтеся? Якщо до мене і мого оточення
    то звідкіля Ви знаєте, що ми "считаем"?
    Уточніть, від кого хто отримав і хто довів
    Де я говорив про пріорітет і про права на Україну?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)