Бідолаха, зараз стоять і физдять тебе по голові, шоб на російській мові нічого не написав. Московський Патріархат - це п'ята колона Кремля і філія ФСБ. Ця організація не має нічого спільного з богом. Українська нація - це просто українська нація, як всі інші. Є лиш одна неповноцінна нація - це кацапська.
ні, не зрозуміло) 1. ви особисто таке чули? ("олицю" прохання не називати) 2. кілька клоунів з нацистською символікою -- це націоналісти? з кабінетів єфремова, ахмєтова та пукіна. +1
От тому я й кажу що націоналізм породжує тільки злі фантазії та ворожнечу... На Сході на жаль тепер такий самий шовінізм, що по суті мало чим відрізняється від націоналізму. Якщо ви пишете Бог з маленької букви, то не можете судити, яка Церква має спільне з Богом, а яка ні, тим паче, що Церква - це далеко не тільки патріархат...
Просити вас привести цитату я не буду, бо цитати не буде. А аби тим, хто після вас прийде і буде ото православне бідкання читати було ясне, за що вас забанили, пояснюю - одесит в нас ліповий ліпєцкій.
Звісно чув. Як від политиків і влади, так і від простих людей. А я не кажу, що нацисти і націоналісти - одне й те ж. Поменше TV дивіться.)) Я особисто знаю багато людей, причому українців, які не поважають ні Путіна, ні Ахметова, але бажають відокремлення, бо не згодні з політикою Київської влади відносно Східа.
А яку ви хочете цитату? Я хіба казав, що було якесь офіційне оголошення? А за що мене банити? До речі, ви не чули, що деякі заробляють за кордоном?
Він того не почув, не прочитав. Далі косить під одесита. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- Ото здивував! Та вся паРаша зараз заробляє на ситуації в Україні, яку ви самі й створили.
Політика відносно Східа? А ви не чули, що там тепер стріляють, людей вбивають? Не чули, що в Одесі нещодавно живцем спалили декілька десятків пенсіонерів і пенсіонерок в домі Профсоюзів?
От тому я й кажу, що тут крім ворожнечі нічого не почуєш. До речі, одесит я найсправжнісінький. ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ---------- От слухаю я тут вас і думаю, що з такими настроями і міркуваннями миру в Україні ніколи не буде, як не буде державної єдності й цілісності. Ніхто над цим не замислювався?
Підіть на свої паРашинські форуми. Там тільки - "дружба, мир, жувачка". (с) І родичів в Одесі маєте? І вони вам не розповіли, кого там насправді і хто спалив живцем в
а ви по форумах? ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- а хто там стріляє? де вони беруть зброю? тут неповний список тих хто загинув, порахуйте пенсіонерів ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ---------- "кацапе".... ---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- доки такі як ти будуть розповсюджувати брехню....
Я знайшла одного. 30. Новицкий Владимир Михайлович, 1944 года рождения — отравление газом. І питається, що там 70-річний робив? Чого він там опинився? І чого бабів стільки в списках? Вони теж були серед мітингуючих, чи працювали в той час там в тому Будинку Профспілок?