Мене ваш совдеп скорше доконає. Приступи малої,постійна напруга....жодної медичної допомоги...рік за два йде. Так,що Ви ще в"юнош,Василю. до того ж живете у вашій диржаві,де ідеї лєніна жиют і перемагають. Що зігріває Ваше совкове серце. А,може будем на різних пательнях в пеклі грітися. Я на тій,з тризубом,Ви - з сєрпом і молотом... Цікаво,в пеклі інтернет провели?
Без сумнівів. Його звідтам і закинули сюди... А от щодо казанів в пателень... Не послідовні Ви, Романе. Якщо совок - абсолютне ЗЛО, то пектимуться тільки... Гм... А як назвати несовка? Яка його самоназва? Явно ж не націоналіст...
Думаю, що краще вже горіти, ніж повільно тліти... . Згорів і маєш спокій. а то тлієш, все пече, а кінця нема... .
Ну вот и расскажите, как далеко вы можете пройти, пока наконец в смердячее не уткнетесь и совкодрочив? Вот в это"совдепівське утворення,на території моєї Батьківщини" Где оно?
До першої-ліпшої державної установи отримати будь-яку довідку.... Совдеп цвіте і пахне....своїми смердячими міазмами... Там де пхає носа держава - совок. Все,що знаходиться під управлінням державних органів - совок. Спробуйте добитись видачі безкоштовних ліків...позбирати всі довідки...совок. Побувайте(не бажаю ні Вам,ні нікому особисто цього),просто поцікавтесь,що робиться в державних лікарнях,на якому рівні є вітчизняна медицина...тоді поговорим. Країна парадоксів. Є роботящі люди,виробляються товари...але в помині немає промисловості і,навіть такого поняття,як економіка. Є лікарі,є,навіть клініки,де ці лікарі дійсно рятують людей...але не існує такого поняття,як медицина. Зрештою...є оця наша многостраждальна земля,на якій живуть чудесні,щирі люди...але не існує такого поняття,як держава Україна. Висловлюючись юридичним терміном,все це існує де-юре. Де-факто цього Н Е М А. А є совок.
Мені потрібно було довідку із соцзабезу. 5-ть хвилин. Жодної мороки. Довідку із ПФ. 15-ть хвилин. Жодної мороки. Талони на безкоштовний проїзд. 10 хв у військкоматі. Жодної мороки. Натомість переписати машину із себе на себе - три робочі дні і купа менінгіту. Але не дав на лапу. Сертифікат від нарколога і нерволога - два дні. І тут не дав. Ні з того, ні з сього в поштовій скринці папірець. Так і так ,шановний Василь Михайлович, не погребуйте прийдіть в поліклініку. Прийшов. Дільнича мене під білі руки і повна диспансеризація. Як ветерана війни. Із кров"ю, флюшкою, ЕКГ... Година часу. А колега ще й рецепти на безкоштовні ліки отримав, бо хворий. Так що совок не в установах...
Дурня повна. Явно чоловік не бачив жодного націоналіста, крім отих ряжених з зомбоящика, які нібито націоналісти...
Була. В ПФ. Дочекався своєї тьотки, себто кураторші моєї вулиці, але вона мене швиденько відфутболила в кабінет військових пенсіонерів. Там дві хвилини на вбивання моїх даних та прогрів прінтера. Потім в секретаріат - реєстрація і в приймальню - пичітка. В соцзабезі взагалі чудові дівчата працюють. Швидко, вчасно, ще й підкажуть те, чого не знав. Ну я ж то на них надивився...
Ви дивний і смішний. Звичайно що ні, але тільки при совку на обід закриваються, а у цивілізованих країнах є підміна
Можливо Ви і праві. Але там і однієї тьотки забагато. Давати їх ще напарницю... Два поверхи стрийської тюрми займає ПФ. Чи може навіть всі три. Що вони там роблять ?
Та ви теж виключно про ряжених і говорите. А крім ВОС і УНСО, ще багато різних є. І то чим далі від партійного життя, тим мудріші і порядніші.
Добре що я антипартійний та позаполітичний. Так би вчепили мені лейбл дурного негідника... Але про Олєжика сотоваріщі мені сподобалось.