До завтра. По секрету, - у моєї дружини нині день народження. Зараз збираємось у харчєвню+чарочну. Всього доброго...
Так і що ми маємо? З одного боку - образливі прізвища ОДНІЄЇ нації ( яка прагне вернути панування) та ії шісток-прихвостнів З другого боку ненависть та образливі прізвища до ВСІХ націй (хохлів, чурок, хачів, піндосів, косооких та чорнодупих, і т.д., і т.д.) Ось Вам товарищу і різниця між націоналізмом та нацизмом. Є такий дуже мудрий східний вислів - "Коли в тебе є ворог, готуйся до бою, коли тебе оточують тільки вороги, - готуйся до смерті". Це на замітку фанатам путєнклуба совков-рашистів.
Выражайтесь яснее, я плохо знаком с луганским новоязом. До таких , как Вы - никакого... Тут ми маємо "крилату фразу": Если бы Вы ещё хоть что-то поняли из того, что я говорил, то было бы совсем неплохо...
В малорозвиненому мізку семилітньої дитини тільки на уроці арифметики змогло виникнути таке рівняння: сердечко плюс два хрестика, дорівнює тризуб!
Що ми маємо на сьогодні? Де та Велика Україна, за яку ми билися на Майдані?! Порох і інші клоуни злили все, що могли. І продовжують зливати по всіх фронтах. Просто ганьба! Ясно одне, нам такої країни не бачити, поки у владі сидять ці упирі. Хочуть возитися з Донбасом і тягнути його за собою як непотрібний валіза - вперед! Але нам - то це навіщо?
Браво! Седайте, 5 баллов! Кстати, можете подучить украинский, а то слова как-то не соединяются у Вас в предложение.
Попробую по-русски тебе суть донести... раз на мове не поняв. Стояли на Майдане за единую, процветающую Украину?! Получили что? Крыма нет, Донбасса фактически тоже. Экономика вмерла. Президент бухает, несет охинею и не в состоянии решить ни одной проблемы. Так какого черта мы должны сидеть и молча наблюдать за этим?! Львiвщина – это исконно украинская земля, здесь каждый истинный патриот. Именно мы в итоге эту революцию сделали, а нынешняя власть угробила страну. Так что нам делать в составе этой умирающей страны?