Великі борці, Василю, це міф. Зрештою, це совкізм. Є просто чесні громадяни, чесні люди в своїй спільноті, нації. Люди які прожили чесне життя і не лизали зад найбільшим ворогам України, що постійно роблять деякі, навіть тут на ЛФ, які чомусь називають себе українцями. Пальцем показувати не буду хто, може догадаються. Ось тільки мені цікаво, а краплина совісті в них є? Щодо того що я зробив для України. Живучи на моїй сплюндрованій кацапськими покидьками землі, старався провадити чесне життя. Ніколи не терпів зайдам. Цього мало?
Справа не в менi чи в Полковнику. Справа в тiм, що в цiй гiлцi весь час стверджують, що нцiоналiзм - щось добре, бiле та пухнасте. Що нацiоналiст (доречi - до яких ви сами себе зарахували!) - тiльки то й робить, що любить свою землю та своїх однокровок! Але судячи з ваших дописiв - вiн щей паплюжить iншi нацiї - пишучи національно-обгрунтованi образи - як, наприклад, "кацапи". Тобто - виставляючи людей iншої нацiональностi у принизливому виглядi - явно переслiдуючи мету показати свою націю вище, краще.Саме тому нiхто й досi не вiдповiв менi на запитання - чи вважаєте ви допустимим застосування настільки-ж образливо-презирливою клички "хохол"?
Дальневосточник, ви знов все переплутали https://www.youtube.com/watch?v=JqqcPdsQiJQ&feature=player_detailpage
Далеко ні... А як щодо своїх? ....... Я нині вночі мав честь зустрітися із чесними людьми. Чесними громадянами. Чесними, в мойому розумінні честі. Розмовляли російською. Це їхня рідна мова. Мої слова про моє розуміння честі викличе шалену реакцію рогульні, бикоти і нацят, які про честь в кращому випадку читали у Вікіпедії... Але ці люди достойні поваги. ПрОсті українці, без мандатів і ксів.
Вночі в Стрию по російськи розмовляють туристи з росії, бандити, повії, злодії, наркомани, деякі бувші прапорщики, аенти ФСБ і ГРУ, пята колона, таджики, пакистанці і інші емігранти - це так для справки
I цi люди пишуть, що вони розумiються у "термiнологiї"... Плили-плили - коло берега - втопли... Це ви ТАК думаєте про себе - я не ТАКий! А з боку видніше...
Ця тема - про моє розумiння? Закiнчуйте off-top' ити. Хочете щось спитати у мене особисто - welcome до "портретiв"
комунокацапчєгі, зустрінемось за три доби... бай бай бажаю вам приємного спілкування в людських темах...
Как можно было понять при лёгком напряге мозгов - выслали не всех... Нам, это кому? Форумным пророссийским маргиналам или луганским сторонникам партии "Удар"? Только не отвечайте, что украинским патриотам, а то меня вырвет на браузер...
Пан Клайберн, я встаю под 2 гимна, под российский и под израильский. Сегодня ваша сборная будет играть отборочный матч ЧМ на Петровском. Естественно, буду болеть за сборную России. А вы знаете, за что уважаю Вашу страну? За прямой, нескрытый национализм. Ведь евреи превыше всего? Упс, где ответ? Арабов мочат? Браво! Люблю евреев!
Пан NorthWind, приятно слышать, что Вы встаёте под израильский гимн. Я под российский не встаю. Насчёт "любви к евреям", то я не верю, что Вы их так сильно любите, как пишите. Впрочем, никто от Вас этого не требует. Оставляю за собой право писать про Россию то, что сочту нужным. Ничего личного.
А я напишу как есть. Не очень люблю евреев, но что уважаю ОЧЕНЬ - факт. Да, под израильский гимн встану сегодня в 19-00, ибо уважаю государство, которое арабам-настоящим-фашистам-террористам смогло показать, одно лишь государство, акцентирую!, реальный фак! Не вставайте под российский гимн. Мне достаточно самоуважения жить так, как я хочу.