Дивна логіка... Мабуть націоналістична... А хто тоді зоотехнік, який спеціалізується на баранах і вівцях?
В принципе Вы правы. Но, как правило, в частностях и прячется Дьявол. Украинский национализм именно потому и украинский, что идеи о привелегированности "итульной нации" продят в умах подавляющего количества националистов Украины. Явление наблюдается и в других постсоветских странах, но Украина в этой области продвинулась дальше всех. Именно потому украинский национализм и украинский. ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- И сильно ошибаетесь...
Злитесь? Специально для вас, смешных украинских националистов, и пишу. Не зря, значит... А хочу я совсем чуть-чуть: объяснить нормальным людям, приводя в пример вас, всю зловонную сущность вашего национализма. Чтобы хоть кто-то задумался над этой проблемой. И тут уже не важно где именно я живу. Интернет скрадывает все расстояния. Не переживайте. Своим националистам я говорю тоже самое.
Тим самим показуючи зловонну сущносць апологєта гускагаміга. І ще зловоннішу сущносць істот без роду-племені і рідної землі. Я ж не йду на рязанський форум щось там доказувати. А тут,ми в себе вдома. І тому - чхали ми на вашу сущносць.
Я ше не бачив свідомого кацапа... А росіяни, так, в більшості свидомі, кацапи в основному непритомні.
Наскільки я ще памятаю російську, слово свідомі перекладається російською "сазнатєльниє". Про вас і про ваших собрігадніков такого сказати не можу.
Так, шортики це аргумент... Спасибо за чёткий и однозначный ответ. Никто и не делит. Граждане Украины уже украинцы. Точно так же, как граждане Франции французы, Испании испанцы и т.д. Только граждане России, почему-то не русские, а россияне...
Весела тема. Проросійський тролізм vs український інтегральний націоналізм. Про націоналізм як надзвичайно широке явище (навіть український націоналізм - набагато ширше поняття, ніж хочуть продемонструвати Васі) тут взагалі розмова навіть не починалася. Пробіжки по верхах з чіткими політичними цілями...)
З чого б це йому бути настільки широким? Це Ви, як завзятий апологет націоналізму, намагаєтесь розтягнути оту драну свитку націоналізму на все людство. Але чим більше Ви його розтягуєте, тим більше він дреться, виставляючи на показ всю побиту міллю трухляву сутність. Воістину, немає такої підлості, яку би не сотворили націоналісти.