Да тут и "приписывать" ничего не надо. У Донцова есть такой "научный труд" - "Чи мы фашисты", написанный ещё в 20-х годах. Да и придуманный им термин "интегральный национализм" по своей сути является аналогом термина "фашизм", возникший некоторое время спустя. И это далеко не всё. Так что... ничего приписывать и не надо, господа сами объявили всему миру, кто они такие. Ну я говорил очень условно... назовите праздник днём знаний, днём учителя, днём книги... на сколько хватит фантазии. Разумеется. Я говорил о государственных. Региональные могут быть любыми; и крещением с пасхой и курбан-байрам. Скандинавия несколько иначе сформировалась, чем Украина. Это тоже нужно учитывать.
Та ніяких слів. Дуже багато з тих українців повераются (бо не всі дурні губити все марно). І дізнайтися, хто дав гроші на то, щоб частка Оссолінеума була реставрована То, що їдуть - то нормально. Буде краще - повернутся. З Іспанії тепер купа їде, шкода - так, але як їх діди колись - повернуться. А срати - то дякуй скажіть інтернаціоналістам, які вдовбили в голови людям "всьо вокруг народноє, всьо вокруг мойо". І нема хазяїна нічому. ---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ---------- І всі націоналісти світа читали Донцова, ага. А як прочитали, то і вирішили, що вони - націоналісти На якого біса ті штучні свята, ще раз запитаю? Пасха - то як раз свято БІЛЬШІСТІ (і, між іншим, російськомовної). А от як в вашому регіоні хочуть курбан-байрам - ну то файно, валяйте. А то, що ВСІ народи мають свою, мову, культуру - то дурне? І скандінавам можна, а українцям зась?
Я не про людей. Я про націоналістів. Товкти себе в груди, розповідаючи про безтямну любов до України сидячи десь в Торонті і чекати поки я їм щось тут зроблю!? А чи не пішли вони до дупи. Хай сумують далі, за океаном... О! Ще одна плакальниця... Столяттями вас привчали до порядку еуропійці: шведи, литовці, поляки, австрійці, німці... Так і не навчили користуватись смітником...
У вас зате все связно. Хто не з вами - той проти вас. І має бути "в уздє". З вами все зрозуміло. ---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ---------- Ви наведете хоч якийсь доказ обожнювання мною вище названих панів? Ні? А таки ні. Брехун ви, Вася, безсоромний брехун.
А от то - чиста Російська Імперія (де і Пушкін не получив паспорта, щоб за межу поїхати) Ну, и СРСР, де, якщо поїхав - то усе, пррррєдатель. Другі народи їдуть, вертаются, спілкуются з діаспорою. І цінують, між іншим, діаспору. Вона теж немало робить для своєї країни. Століттями?! Дурне не кажіть. Колись по селах не було ні смітинки. Знаєте, чому? Тому що то було дісно - своє. Перед вікнами хати. Перед вікнами сусіда - теж не кинеш сміття. А потім зробили "всьо вокруг народноє". І "тобі що, більш за всіх потрібно?" Мойого діда зіставили стояти всьой обід з верстатом, він його тримав, поки другі щось там намагалися наладнати, а тут - обід.... Дідо кинути його не міг, бо ж люди робили, як так? А вони прийшли "дядя, тобі що, більш за всіх треба?"
Кацапня як завжди... Під час перепису 2001 р. серед українців України вказали на вільне володіння мовами: українською — 36 341 919 — 96,80% російською — 21 801 202 — 58,07% ---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:18 ---------- Зараз ці цифри ще більше змінилися на користь української. Літературна російська взагалі потроху зникає як клас.
Тільки що читав матеріали про україно-російську економічну війну на сайті радіо Свобода. На вулицях просили киян висловити свою думку. Десь з десяти українською відповіли три людини (в тому числі один єврей), решта - апчєпонятний з перекладом інтервюера.
Київ десь і є зараз на 30-35% україномовний. Враховуючи яке було тотальне домінування російської мови - це дуже сильний прогрес за десяток-другий років. І ця тенденція до українізації Києва тільки буде рости, україномовних шкіл в Києві 97%, дитсадки та ВИШі здається повністю україномовні. ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Ну і що важливо, україноцентричних громадян в Києві буде процентів 90.
Видете ли, какая штука... "Капитал" К. Маркса тоже читали далеко не все , кто считал себя марксистом. Но результаты... Потому, что это необходимое условие для воспитания чувства патриотизма у граждан государством. Да и искусственными их назвать можно с большим трудом. Дело не в этом. Пасха это религиозный праздник. С определённой натяжкой его можно назвать народным. Но Пасха - не государственный праздник, ибо религиозные организации должны быть отделены от государства. А так, конечно, пусть кто желает, празднуют. А у вас в государстве нет мусульман? Или вы запретите им праздновать свои праздники? Я этого не говорил. Я говорил, что с политическими решениями в подобных сферах нужно быть вдвойне осторожным.
Марксизм - від Маркса. Від Донцова.... донцізм? Патриотизм не стільки державою виховуєтся, як батьками і социумом. І ідея "У нас гірше, ніж десь" - теж. 8 березня ніякого відношення до патриотизму не має. День школі - теж немає. День Незалежності - має. Держава світська, але - більшість святкує щось, в Україні - Пасху і Різдво, в вас - може, Ейд аль-Фитр. Тобто примущувати людей виходити на роботу, коли вони мають свято - просто економічна дурниця. Ліпше зробити то святковим днем, і усе. Новій Рік он взагалі дивне свято, а 1 січня взагалі не є святом, але більшість людей земли Новій рік святкує, тому 1го є вихідним (ну, може у вас - не так, не знаю). В країні, де є місця компактного проживання других культур, які мають другі свята, просто можуть мати регіональний вихідний. А другі регіони зробити якісь свої свята і вихідний. То є реальність - практично всі країни мають державною мову більшості населення (Швейцарію нема чого вспоминати, по-перше, то зовсім особиста країна, по-друге, там нема тотальної більшості ).
От Донцова - интегральный национализм, я уже говорил. То бишь, фашизм. Конечно, конечно. Вы правы. Но и государство никогда не стоит в стороне в подобных вопросах.
Коротше,ви,як і Василь,категорично проти того,щоб державою керували люди,які відчувають себе частиною тієї спільноти,яку представляє держава,які намагаються зробити все можливе,щоб держава і народ жили в достатку,для яких інтереси держави є пріоритетними. Правильно я зрозумів?
Від нього? Хм... Треба ж, а от баски, французи, каталонці, іспанці і чути не чули про Донцова.... Як живуть? Бідолахи.... Треба братись за переклади. Ні, але воно може тільки допомогчи. І не святами накшталт свята 8го березня чи "святом школи".
От него, любезного. И как же они живут? Вроде как в составе европейских многонациональных государств. Разве нет?
І які мають відчуття людської гідності і совість. Меркель демонструє справжнє лідерство Як сучасні політики повинні ставитися до складної історії
Тому, хто не розмовляє по-німецьки , ми [Німеччина] не раді. Ті, хто хоче стати частиною нашого суспільства, повинні не тільки дотримуватися наших законів, але й говорити на нашій мові. А.Меркель
А Ви не хотіли би глянути на ВСЮ доповідь Меркель на зборах ХДС, а не тільки на видерте із контексту одне речення? Ми вже колись про це говорили... Про громадянство України