Не брешіть,Василю. Хоча,брехня для вас - звичниий стан. Ви харкнули на безного інваліда,ви назвали фальшивкою муки і вбивства дітей в концтаборах.
НАЦІОНАЛЬНА, а не націоналістична. Прочитайте зо десять разів, можливо тоді до Вас дійде сакральний зміст цих слів. НАЦІОНАЛЬНА. Тобто кращих представників нації, а не політичних бариг і фюрерів. І совєцке бидло таке саме бидло, як і нациківське - зміст життя вкладається в боротьбу і нищення. І без різниці із ким. ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Брешете Ви і моя вівчарка. Ви харкали під руки прибиральниці, а не я.
фашисті - не завжди націоналісти. Більшовіки взагалі інтернаціоналісти. І під той інтернаціоналізм людей положили..... І влада - то зовсім не націоналізм. Влада принципів немає....
Завжди. Ні, у большевіків поняття інтернаціоналізму викривленне. Суть - влада. Згоден. Влада не націоналізм, але націоналізм - ВЛАДА, Безмежна і неподільна. Із терором проти незгідних. Особливо націоналістична. ---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- Вас тикнути носом у Ваш харчок під руки прибиральниці?
Ви харкнули на безного інваліда. Як перед тим харкнули на могили дітей,що були закатовані в концтаборах. Досить брехні. Прибиральниця тут ніі при чому. Просто вас,як істинного сраколиза ссучених образила моя реакція на оту владу. А нагадати,для чого я їздив тоді,в Київ? Я ще надіявся,що оте ваше утворення допоможе мені. Після того,ввечері я від душі харкнув. Хоч настрій був такий,що хотілось підпалитись. Прибираальниця мала б більше роботи. Але то ваша держава. Де отакі василі відверто харкають на інвалідів.
В Україні історично націоналізм - спротив окупації. Так що не треба ляля. Ви так впевнено сиплете історичними цитатами і одночасто так вперто підмінюєте поняття... Це роздвоєння особистості?
Невже це йому на політінформаціях таке казали? Більшовики (москалі) сприймають позитивно інтернаціоналізм лиш в одному виді, коли вони його очолюють та керують. Тільки такі "Інтернаціонали" для них є "правильними".
З метою взяти владу. І не просто взяти, а скроїти її по лекалам вчителів - ВКП-б і НСДАП. ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- Ні, розуму стало самому зрозуміти...
Ні Були фашисти і за морем, і вони близько не мали того, що ви вважаєте за націоналізм Націоналізм - влада?! Дурниць не кажіть Будь-яка політика - то влада. А націоналізм - то бажанне зберігти своє. Що там с прибиральницею?
Я можу розказати. В мене є знайома в Києві,яка дещо посприяла мені з візами і збором коштів на Німеччину. А працює вона в веер,помічником депутата. Ввечері,того дня зустрілись. Попросив її завести,хоч одним оком глянути на оте кубло. Глянув. І від душі плюнув. Василя то настільки зачепило,що не може заспокоїтись - як? по тих сходах його боги ходять.
Фашизм в двух словах = держава, в якій всі працюють на неї. Хто не хоче - того знищити. Це Ви так думаєте, чи можете підтвердити словами фюрерів націоналізму? А... нічо. То наше з Ромком.
Пам'ять у Вас вибіркова. Я вже сотні разів казав, що большевізм - таке саме лайно, як і націоналізм, нацизм і фашизм. Зрештою, - це різновид одного і того ж самого явища - диктатури. Диктатури невеликої групи одних над всіма іншими. ВКП-б, ОУН, НСДАП...
Я навіть не знаю як вам сказати, щоб дійшло. Цитатами з рукавички, колобка та уставу не виходить, а складніше до вас ніяк не дійде.