Дуже показово. Іспанія, Німеччина, Італія, Румунія... І Польща, яка перша попала під роздачу. Вони то пройшли, знають, що то за лайно...
Нам би в них повчитись. http://youtu.be/xe4dO6aHrpU "Вбийте мене, не вбивайте Вітчизну!" Тадуш Рейтан
Позабавило, что даже максимальная раскраска вашей картинки говорит о всего лишь 30%-ом присутсивии националистов. Да и европейские националисты не такие безбашенные, как на Украине. ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- Так у них и русских полстраны не наберётся. И русскоговорящих совсем не 99,99%.
Вам варварам важко зрозуміти що на чесних виборах 30% то дуже великий результат. А не нафальсифіковані 60-80% як в Росії-Білорусі.
Нічо не показно. Іспанія, крім автономій, які ви бачите на карті, немає сенсу бути ПРОТІ Іспанії Думаю, що з Польшею та же штука - ну чого б поляку робити якусь націоналістичну партію, як всі вони є ПОЛЬСКИМИ? Мммм? ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Ви про яких? Про Брейвіка, чи про Лі Пена, чи ще про когось? Їх там - на аби-який смак.
Гм-м... Мене завжди вражала націоналістична... кх, кх... логіка. Тобто є французи, які проти Франції, турки проти Турції і греки проти Греції? Ні, шановний. Все набагато простіше. Люди пережили отой націоналістичний (нацистський, фашистський) жах свого часу і мають проти нього імунітет.
Ні,Василю Люди пережили совдепівський жах. І мають проти того смердячого гамна імунітет. Тому й живуть. А не виживають,як в постсовдепії.
Ні, Романе. Ані Франція, ані Туреччина, ані Греція, ані Данія, ані Британія совєтів не бачили. А країни, які мали гіркий досвід панування націоналістів, вбили осиковий кілок в його смердячий труп, вимили все джерельною водою і живуть щасливо...
Країни,де керує національна еліта,люди,що вважають цю країну своєю Батьківщиною,чиї інтереси для них є пріоритетними,патріоти своєї Батьківщини будуть процвітати. А колишні колонії ерефії,де при владі совдепівська бидлота,котру цікавлять лиш власні мерзенні шкури,завжди будуть в гімні. Совдепівському проклятому гімні.