Я не маю нічого проти. Ми живемо в вільній країні. Геройте їх, гордіться ними, поважайте і шануйте... Але не пхайтесь із цією героїкою до інших людей. У них інші герої. І вони теж мають право на рівння на них.
вся суть кацапа...тут я вам не дохтор.... але ви , своєю суттю, ображаєте цілу державу я б собі такого не дозволив. мені прикро за вас..... і прикро за державу в якій ви живете і процвітаєте, при цьому зневажаючи ту державу дуже прикро....
ех, Вася, Вася, я думав ви троха мудріший......але куда там совкодрочеру.... і вупше, чому вас не банять за комунонацизм?
Я не пхаюсь зі своїми героями на Московський,Донецький ба...вже й на Одеський форум. А тут,на Львівському - я в себе вдома. І тут(не лише на елефі),на цій землі,моїх переконань не поділяють лише потомки окупантів,або "насєлєніє'",котрому все до дупи. А мене болить. Бо я переконаний!що всі біди на нашій землі( включаючи мою власну) - наслідок побєди совдепівського режиму в другій світовій. І болить,що донині на моїй землі панує ота совдепівська банда. Надіюсь,що це,все ж закінчиться... А,щодо німців,поляків,всіх держав,де керують національні еліти,влучно сказала Ліна Костенко : Бува народ маленький - а великий А ми давно розбовтані багном. совдепівським.
Прошу пана, переконаний, що Карабін вас взагалі в сраці мав. Як і більшість форумлян так само мають вас там же. Але ж культуру поведінки ніхто не відміняв. Тому всі делікатно промовчать...
Ви пане Василь будете стояти з тої сторони де мені буде добре видно: Русский мир, портрет Сталін, Союз з Росією, Євризийство, російська мова, восхваляння радянських окупантів і все інше промоскальське і просовкове. Бо якщо в Україні почнеться різня то поділ буде саме такий.
Просто потому, что большая часть Укарины и русские России - по сути один народ. Различные разглагольствования на форумах о "тяжкой наследственности" и "русском мире" это только косвенно подтверждают. А, вот, что бы этого не было, националистов всех мастей нужно гнать той самой метлой куда подальше.
пане, мені якось байдуже на ті всі нацоналістичні "тьорки" але здоровий ґлузд каже, що люде різні навіть в одному місті) який може бути "один народ"?
"Боже, какой типаж! Браво, браво! Слушайте, я не узнаю вас в гриме!" (с) Вы можете стереть зубы хоть до корней, существующее положение вещей это никак не изменит. "Русский мир" всегда был, есть и будет на Украине. Научитесь с этим жить. ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Хорошо. Наверное правильнее вести разговор об общих предках. Суть вещей это не сильно меняет - менталитеты у нас очень схожи.
З тою ахінеєю велкам на Московський форум. Нє,мавпи різні були... В гускагаміга - червоносракі і обисцяті. У Вроцлавському зоо,я бачив одну