Нє-а... Не полізу я перебирати оте лайно, що Ви тут горами накладаєте. Не довго чекати, Ви знову його навалите. Отоді і покажу Вам. ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ---------- м. Стрий, вул Саксаганського 8/28 Турянський Василь Михайлович. Але візміть пару солістів до ансамбля... Ану саджалки пообламують в Стрию...
Історик - Ви,Василю. Бо совдепівська брехня так і лізе. А тепер повторюю запитання - де страна-пабєдітєль? Вуйко Бенусь, прожив життя по-людськи. А не як ветєрани савєцкай армії.
СССР? Нема. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- Хіба я заперечую? Але не треба розповідати казок, що він сотоваріщі воював за Вільну Україну. Якби він так переймався Ненькою ,то як його однодивізійники пішов би в УПА, а не став на лижі...
Не знаю.. Бабуся розповідала,що ще в 44-му,коли провід УПА перебирався на Захід,вони мали можливість виїхати. Майно було спаковане... Але десь в селі залунали постріли,дід схопив зброю в руки: - Мої хлопці воюють.Я не можу їх залишити. Не знаю,Василю. Ще раз кажу,справжніми Героями для мене є ті,хто йшов до кінця. Він йшов сам на смерть і знав це,але і прирік на смерть і муки свою родину... Інший час,інші реалії. Мабуть,там і тоді,я поступив б так само.
От і почали знову розмовляти, а не кидатись гамняшками... Я поважаю Ваше відношення до свого діда, але залишіть це право, гордитись і поважати своїх предків, і іншим. Тільки так ми зможимо щось зрушити.
А за, що воювала ваша любима червоносрака армія і червоносракі партизани: за ГУЛАГ, НКВД, колголспи, репресії, Сталіна і партію. І нічого ви за них тут виступаєте.
Брехло це ви і я не раз це доводив. Забули як ви тут собі дупу рвали за ЧА і червоносраких партизанів? Пам'ять у вас дівоча.
Саме цікаве те, що російський "інтернаціоналізм" це всього навсього офіційний, та експортний варіант російського націоналізму.
То не найгірше, Василю. Найболючіше є те, що енкеведистська мразь, яка заслужила на гарну конопляну петлю попереду гітлерівських злочинців, користується до цих пір величезними пільгами і псує повітря мого Львова. Хіба що виздихали і тепер облуговуються в пеклі дияволом, слугами якого були при життю. Німці і 50% злочинів не зробили, що зробила та звіроподібна нечисть. Так що не будемо згадувати пільг.
Самое интересное то , что цитат , увы , можно найти для обоснования любой точки зрения.Достаточно часто даже у одного и того же цитируемого
Річ не в моєму ставленні, а в їхніх діях. Чи варто розуміти, що у вас все таки є певні винятки і нацисстські чи шовіністичні виходки деяких форумлян ви виправдовуєте?
Отаке неосвічене, яке писало кляузи на своїх товаришів, зі страху, пісявши кип'ятком перед особістом, писало до нього "Ви" з великої букви (а тепер його потомки кажуть, що це русскій язик), і пройшло за основною армією ззаду, дискредитуючи всю велич "пабєди".