А-га... Щассс... За великого друга всіх націоналістів - Адіка Шикльгрубера вони воювали, за справні чоботи із закльопками та кавалок солонини до шнапсу...
На що я звернув увагу,буваючи в Польщі,це на те,що поляк слова - Єстем Полякєм!- вимовляє з великої букви. Бо вони є в першу чергу поляками,а вже потім службовцями,бюрократами,ба,навіть злодіями.
Бо так писала смердяча "істрорія серсер і донині повторюють комуняцькі лузери. Брат моєї бабусі,вуйко Бенусь - офіцер-дивізійник не користувався б всіми пільгами ветерана Другої світової,якби був злочинцем. Так,що знов - БРЕХНЯ. Поменше цитуйте пєтюсіманєнка,Василю. ---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ---------- Важке запитання. Я горджусь своїми предками,і люблю свою Батьківщину,та не можу гордитись,що моя Україна продовжує перебувати під окупацією постсовдепівської банди.
Так і майже весь Вермахт користується пільгами, не зважаючи на те, що служили Адіку... ---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- Ви попустіться, шановний... Читайте уважніше, тоді розкидайтесь. ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- Теребовлю?
І Теребовлю. І Тернопіль І Львів. І Київ. А дальше... ну не сприймаю я ні Донецьк,ні Луганськ,ні Харків,ані Одесу Україною. ---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- До того ж таки пільгами. І вони живуть,не те,що пабєдітєлі.
А Ви чітко окресліть. А то не дай Бог війна, а Ви ще в резерві і штрілєти вмієте. Аби знати за кого стрилятимете, а за кого руки вгору задиратимете. Ну... І де там про злочинців? Хоча нацикам я давно не дивуюсь. Їхнє кредо - голосніше гавкнути... ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ---------- Саджалка у Вас ще не відросла, саджатель хєровий... (наголос в останньому слові поставте самі...)
В учебці я служив в Харкові. Не раз нас посилали на роботи. Села поблизу Харкова - українські. Люди розмовляють українською. Так...Харків - Україна. Недавно кинулась в очі одна фраза ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- То Ви признаєте,що вони - Герої?
А як же нациківська брехня про стовідсоткове знищення українців в Харківській області, та їхня ж брехня, що залишилось тільки бидло? Щось знову нациківська брехня вилазить...
З якої радості? Може Ваш Бєнусь першим драпанув із передової, як тільки ЧА вздрів у льорнети... І так драпав, що аж у Канаді спинився...
Бидло - те,хто вибрав Януковича. Бидло - це ті,хто донині прославляє смердячий совдеп. Бидло - ті,хтро тужить за совдепією То не люди.
Ех, Ромку, Ромку... Як у Вас все не по справжньому. Такі як Ви - чудовий інструмент для маніпуляцій. Дресований вовкодав, бєз страха і упрьока...
Драпали і завалювали ворога своїми трупами -хєрої з красної армії.Які перемагали лише,коли їх було вдесятеро бульше. Бидло,котре підганяли в дупу заградотряди. Які геройськи хіба крали і гвалтували. А потім йшли на лагерну пилюку в свій любимий ГУЛАГ,
Влом порпатись в тому лайні, що Ви постите, але точно пам"ятаю, що Ви (можливо із якимось писакою-однодумцем) стверджували, що весь цвіт нації винищений большевіками. Лишилась тупа, безмозкла маса. Заодно стверджували, що большевікі виморили все сільське населення сходу України, міста зрусифікували, а села заселили москалями з Воронєжа. От я і питаю: то хто там українською говорить?