Когда же Вы наконец поймете, что написавшие этот плакат не любят не Украину, а таких как Вы нациков без роду и племени, живущих в этом благодатном краю.
Питайте вчених..., вони це питання ще досліджують (нормальні вчені, не совки). Єдине що тепер вони кажуть достеменно, що вони кочовиками не були.
Там нет смысла выходить с такими плакатами. Там правительство не идёт на поводу у националистов. Да ничего не будет. Может кто-то подойдёт и поинтересуется, "а почему такая немилость"? Да, собственно, там и нет смысла выходить с подобными плакатами, там в течении президенстского срока никто не натягивал национальные струны граждан своего государства.
Там править національна еліта. Совдепівську бидлоту вони давно погнали поганою мітлою. Ще,коли зруйнували Берлінську стіну. До речі,чому рускоязичниє не волають там про прітєснєнія? Бо в нормальному суспільстві їм надають по пиці і видворять в матушку. ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- Сумнівюсь,що німці дозволять плювати на свою Батьківщину. То не совкові мутанти,в яких родіна тамгдєпажрать.
она там не более национальна, чем в любой другой стране. Та же национальная элита правит и на Украине. Или в паспортах вашей элиты не написано "украинец"? "везде хорошо, где нас нет". Так большинство русскоязычных там приезжие. Они приехали, по сути в чужое государство, потому и принимают принятые там условия игры. Всё просто. Я вас понимаю, такое понятие как свобода выражения собственного мнения Вам, видимо, неведомо. Но жителям Германии, на мой взгляд, действительно нет надобности плевать на своё государство. Зачем, если это государство повёрнуто к ним лицом?
В україні править постсовдепівське багно. Кероване з Кремля. І де-факто,Україна так і залишилась уересер.
Да эту хрень я уже слышал неоднократно. Сначала, помниться, Россией правили немцы, потом евреи, теперь Украиной правят "постсовдепівське багно". Ну, слава Богу, что об орках и пещерных тролях на полном серьёзе не пишите. До чего же Вы юмористичный человек... С Вами серьёзно совершенно нельзя разговаривать...
А як пояснити,що в Україні донині оце смердяче гамно? Донині повтоюють брехливі совдепівські побрехеньки про якусь там пабєду? Знаєте,я возив малу в Польщу і в Німеччину,бачив,як живуть там люди. Ваша пабєда - нахабна брехня. Як і все решта - БРЕХНЯ.
Ромку, найсмішніше, що там, практично, нема рускаязічних. В мене були пацієнти і з східних районів України і з Росії і з інших постсовкових країн. Всі чудово спілкуються англійською. Думаю, подібна картина і в Німечині. То в них в Україні проблеми з українською. Не можуть осилити і крапка!
Катерина,помніцца називалась Софія Авґуста Фредеріка Ангальт-Цербст-Дорнбурґ, нім. Sophie Auguste Friederike von Anhalt-Zerbst-Dornburg А ким були отсі таварісчі?