Вообще-то это не смешно, товарищ с кордона. Я, честно говоря не знаю, кто из нас гость на ЛФ. А если Вы думаете, что я претендую на место жительства в Луганске, так таки не волнуйтесь... А и не надо...
Наконец-то поняли это, товарищ из-за кордона? Все - ну может кроме госпожи Оли - поскольку домен .com - это Гамерика. При этом, замечу, как ловко вы пытаетесь подменить ЛФ-ом всю Украину! Раз вы на ЛФ "свой" - то можете рассуждать "от имени"...
Вам уже не смешно? А может Губермана понасилуете? Это Вы пытаетесь подменить Украину постсоветской Луганско-Донецкой губернией... Я не "свой", но чувствую себя здесь, как дома. По теме "национализм" какие-то вопросы есть?
Пригадую розмову в Києві. Кінець 70х - початок 80х. Жінка років 50 скаржиться мені: ну і в вас ва Львовє націаналісти, такіє націаналісти! Я - а що власне сталося? Как, что, біла в прошлам гаду там, что-та спрасіла а мушчіна атвєтіл мнє, знаєтє, как? Па українскі! А, кажу, там такі... націоналісти. Ніяк не можуть навчитися бути інтернаціоналістами. Як ви, наприклад...
Жванецкий стал Жванецким, живя в России. Губерман, кстати, тоже стал известен именно здесь. Стали бы они тем, кем стали живя где-то ещё - бо-о-ольшой вопрос.
Це калька з - über alles Deutschland!!! Розуму у укро-націоналістів бракує, щось нове вигадати, ось і повторюють як папуги. Хоча, я вважаю, геть у всіх сучасних націоналістів на пострадянському просторі, дуже гостра нестача фантазії - ну все з німців копіюють
А тупі совкодрочери повторюють мантри свого ідола-підераста. Зрештою,що з ублюдків взяти - мутанти без роду-племені. Як добре,що ваша родіна - купа гамна - серсер вже догниває.
Щось ви дуже швидкий на висновки, добродію. З чого ви взяли, що я відчуваю хоч якусь ностальгію по СРСР та любов до його колишніх лідерів?
Бо совки дуже гостро реагують на прояви патріотизму. Так,я українець і Україна для мене понад усе. Як і для німця - Німеччина,для поляка - Польща. В совків це викликає гостру негативну реакцію,видно від комплексу власної неповноцінності. Не мав на меті образити саме Вас. В Харкові донині стоїть бовван педерасту Бланку.
Тобто, якщо хтось висловлює негативну думку про націоналістів, то його слід автоматично зачислити до лав сталіністів або ленінців? Так я вам, пан невідомо звідки, скажу, що більшість населення Європи, до вступу в яку ви так прагнете, ніякого відношення до націоналістів не має, більш того, в деяких країнах за такі "майси" та "пєрли" які чинять ті хто себе вважають "нашими" националістами можна потрапити за грати. Пойдіть десь в Берліні та скажіть "Германія понад усе" оприлюдно, вас швиденько проведуть куди треба.
Тпм це само собою ясно. Попробуйте вимагати в Німеччині двуязичія,або стати з отаким плакатом Написавши "Ми не любим Німеччини" - подивитесь,що з вами буде. Те ж і в Польщі і в будь-якій цивілізованій країні. Таке можливе лише в утворенні,де донині править бал совдепівське багно. Мутанти,для яких родіна - там,гдє много калбаси.
Взагалі, я хотів сказати те, що якщо сучасні націоналісти бажають народного визнання, їм потрібно змінити деякі оріентірі та імідж. Треба перестати копіювати германських лідерів часів другої світової. Треба вигадати, щось нове. А то як не подивишся, пряма рука до гори, "країна (будь-яка)" понад усе, навіть іноді символіка схожа з німецькою. Ви лаєте совков за любов до гниючого минулого, а самі ж робите те саме, тількі стосовно гітлеровської Германії . Може тоді вас (я маю на увазі націоналістів) перестануть пов'язувати з фашистами.
Перестаньте павторювати совдепівські тупі агітки. То вже оскому набило. ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ---------- Нехай ліпше піде,маму свою по писку налупить. Вона ж,на його думку задоволення від того дістає.
Заява на плакаті прикра, на мою думку Можу тільки повторити - думку прихильників комуністичної партіїї СРСР та іншого ностальгуючого люду я не розподіляю, але можу зрозуміти. ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:06 ---------- У вас дивний спосіб вести діалог - коли нічого сказати по суті , ви починаєте розвішувати штампи і ображати співрозмовника. Всі у вас совкові агітатори та співробітники НКВС, напевно?))))
Я втомився кожному новеньку совку доводити очевидне. А штампи? достатньо глянутии на брошурку ваших смердячих ідолів,щоб зрозуміти,чим ви дихаєте. Хоч би щось нове придумали,а то ліпите совкові тупі штампи.
Якi можуть бути питання, коли ви зi штанцiв вискакуєте, захищаючи наших нацiналюг - якi, в свою чергу, хочуть наслiдувати приклад оун-iвцiв, якi "... взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і <....> боролися з жидвою та іншою нечистю..." Читайте слова їхнього "фюрера" - замiсть Губермана - може щось до вас дiйде - про справжнє обличчя українського нацiонализму.
Хоч і номінально,але мета націоналістів досягнута. А те,що совки вискакують зі штанців,захищаючи неіснуючу родіну - це маразм.