МузИк?

Discussion in 'Всяке різне' started by Romko, Jul 17, 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та тема назрівала,лазрівала і,нарешті проклюнулась.
    До фемінізму жодного відношення не має,як і до "прєсловутого" рівноправ"я чоловіків і жінок.
    Каплею,що переповнила чашу був недавній дзвінок до знайомої.
    Мені цей дзвінок був важливим...час горів....а у відповідь:
    - Чекай,я спрасую чоловіку футболку і буду вільна.
    Нічого екстраординарного.
    Але,я си подумав,що,таки недаремно є чужим в тому світі...світі хомо.
    І поняття в мене якісь...збоченьством попахують.
    Мені б в голову не могло прийти сказатии дружині:
    - Спрасуй мені (та ще й футболку)!
    відколи прийшов з армії,себе обслуговую сам.
    Перу свої лахи,прасую і теде.
    мені не впаде корона з голови,як я зварю їсти...йой,жах...о_О
    І ніц ся не стане,як я собі візьму поїсти.
    Як приходим з малою,знадвору,то я вже купу літ перу і свої і її лахи.
    Як дожию до того,що мені жінка буде прати швінки...то,або мене спаралізувало...або я вже вмер.
    Нє...не розумію я тих "музиків"...що приходить з роботи,розвалюєцця на дивані і дивицця фтелєвізор.Бо "музИк".
    я прилітаю,беру малу - і до лісу.
    Вже купу літ.
    Чесно,кажучи,як бачу такого...виникає дике бажання зробити йому "синє воко і каламутний погляд".
    І заставити пошуршати.

• Подобається Подобається x 6
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Дівчата таких люблять (мужікоф) мазохісткочкі нє?
    Треба "Його" знайти п'яного в кущах, чи на краю цести ,принести додому покласти, роздягнути відіпрати(велика лялька для дорослих).
    Материнський інстинкт у німкень таких менше, більше слов'янки за це їх реліктові мужики західняки моцне цінують.

3. Romko

Не обов'язково пияк. Такі для мене навіть не хомо...во,шось,тіпа дриглів. Нє,нормальний чоловік,батько(Бог таким дає золотих жінок,здорових,розумних дітей). Тільки займається тими дітьми...жінка. Він музИк...нєпаложєно....він спрацьований...йде на пиво з колєґами...а футболка і скарпєти неспрасовані... Ніпорядок ж...

• Подобається Подобається x 1
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

сорочку попрасувати не вмію, але поки дружина прасує, можу сніданок зробити... піти сі встрелити, чи як?:sad:

5. nastinka

nastinka відсутня

ну як сказати, мамин чоловік, то він тойвот, дуже добре готує, і дуже то любить! і всіх виганяє вічно з кухні, бо каже шо сам! але от прасувати ненавидить, і посить маму, і мама прасує :)
    хлопець любить готувати, але після нього погром, він коли каву собі робить, то вся кухня в каві та цукрі)
    але зате смачна кава виходить))))
    тому я кажу, що або най зі мною робить, бо я зразу все пхаю до посудомийної машини, і те, шо тре домиваю, або най взагалі не робить, бо мікрохвильову піч ми відмивали дуже довго))

• Подобається Подобається x 3
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я теж ненавиджу прати чи варити їсти і нічого страшного в цьому не бачу. І для мене набагато легше робити якусь важку фізичну роботу, ніж займатися хатнім робітництвом.
    Я б краще щось лагодив, складав, майстрував...
    Ви, Ромку, просто занадто в крайності кидаєтесь. По-Вашому, якщо чоловік не прасує в даний момент футболку, то він обов'язково або пияк, або валяється на дивані й дивиться телевізор...

7. thinkers

не так категорично... Ромко просто універсальний солдат...

• Подобається Подобається x 2
  8. nastinka

nastinka відсутня

ну не готуйте, пилесосьте!) мій о все робить))) і акваріум миє постійно)))

звертаючи увагу на менталітет України, більшість чоловіків так і роблять, мій батько (перед тим я говорила про вітчима) першою чергою коли приходить додому, біжить включає комп, заходить в однокласники і сидить там до 11 вечора, потім згадує, що треба щось повечеряти, і приходить на кухню, де йому або вже приготовано, або проситься його допомогти до-готувати салат і нарізати хліб, або ж взагалі готує сам, бо не було кому...ну і варіантів купа...

та й загалм подивитись рос серіали, там де та сім,я. та то взагалі ужос!)
    я би тих чоловіків повиганяла)
    вважаю, що чоловік має вміти сам, і вчитись, має вміти вразити жінку, має вміти їй щось смачне приготувати на сніданок і принести до ліжко, а не прокидатись коли вона всю хату у вихідний день прибрала.
    жінки хочуть романтики, уваги, і дійсно всевміючих чоловіків!
    хоча інколи виходить, що вроді би хороші, а після весілля стають справжніми свол*тами

9. thinkers

а чоловіки хочуть гарувати на роботі, а потім прийти додому і догарувати те, що на роботі недогароване...

10. nastinka

nastinka відсутня

а жінки теж працюють і хочуть прийти додому ввалитись за стіл поїсти, і сказати, ну шо? я спати???
    я би подивилась як би вас вкур*лювало в цьому випадку і так пару місяців підряд ;)

11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Взагалі це природно або від Бога жінки охайнійші.Кiцькi чистіше котів і кобила чистіше жеребца.По будові анатомії -від бруду швидше жінка захворіє ніж чоловік ,бо до неї легшь хулере трафити?
    Тому хлопець себе думає -вже або ще чисто .Дівчина починає прибирати, для неї забрудно.

Last edited: Jul 17, 2010
  12. thinkers

та у мене, дякувати Б-гу, з дружиною гармонія:). але категоричні сентенції вкур*люють, ага... і дружину також:)
    А якщо серйозно, то як є повага між людьми, то вони обов'язки якось поділять, щоб без образ і вкурвл...ння

13. Romko

Я передбачав такі-от думки. Видно,я таки дійсно ізгой в тому світі. І в мені говорить не заздрість,що хтось,нагонившись по роботі,лежить пупцьом догори на дивані,бо спрацьований,відітєлі. І,справа не в тому,щоб вміти спрасувати собі футболку. Я вмію(в армії був ж),але ненавиджу то робити,тому в мене весь одяг такий,що не мнеться. А,коли я не зможу випрати си швінків...всьо,завиваюсі в чорний целафановий кулюк. Приготований зАгодя.

14. thinkers

Пане РОмку, не гоніт... Як в кожного в сім'ї виросло, то так виросло. Швіньки швіньками, а прасовання прасованням... У моєму понятті пекло то там, де все посуд миют... І шо з того? Мию як треба...:sad:

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та нє!
    Головне - щоб ліс любив і беріг. Вони нам ще ой-йййяк пригодяцця.

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ну це вже зовсім інша річ. Без проблем.
    Хм... Цікаво... Зробіть уявний екскурс на кількасот років назад. Уявіть звичайну українську сім'ю. Батько поправ речі і сидить пряде, а мати плужка на полі тягає. Уявляється?? Нє?
    Отож бо...

17. nastinka

nastinka відсутня

а чо ви туди вертаєтесь? ви де живете кількасот назад років? чи зараз?? ото ж бо й воно....ага...зараз жінок більше за кермом машин ніж чоловіків, і більше бізнесів відкривають жінки, бо чоловіки яких все влаштовують загалом люблять сидіти на місці і не висовуватись, але то вже фемінізм, а я не така) тому мовчу, бо я тут одна пишу і зараз мене закидають помідорами..
    тому живіть кількасот років назад) мабуть вам там краще =р

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ще є боянистий анекдот.
    Жінка просить допомоги, а чоловік відповідає:
    -Не можна мені: раптом, завтра війна, а я змучений...

19. Romko

В мене в таких випадках тесть перед вочима. Царство йому небесне. Працював майстром на Мотозаводі,мав тих 170 гривень,з яких 100 йшло на папіроси,а 150 - на пиво з воткою.(Тьоща на конвеєрному мала 500-600) . То був правдивий музИк. Їсти му сі подавало,як царОві...то мало сі підігріти,потім вОстудити,потім(поцямкавши),поперчити,посолити. А,зраня,тьоща мусила вставати на годину раніше,запарити чаю:музИк на роботу ж йде,шо си думаєте? Наді мною втіхаря підсміювався:"Той хлоп,жи за собою пере і миски миє,не є хлоп,а є дупа" . Заткався аж тоді,як я його завалив роботою:сидів,розєми розбирав,мав ще дві пенсії до своєї рідної.

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Можна не так глибоко(на кількасот років)
    Батько скаржиться-які мамінька хліби поляниці пекла, які вендліни ковбаси робила.
    Сом нічому з кулiнариii не навчився,VIP запити залишилися, так сми культуру і втрачаємо.

а де твій аватар? :)