хай собі буде, мене це вже не цікавить ))) але я впенено можу заявити, що більшість роботодавців - ідіоти, с точки зору пошуку персоналу, їм потрібні папірці.
Достатньо мати контрольний пакет акцій банку. Навіть не маючи вищої освіти. Ідіотизм. Це тупо. До певної межі. Бо потім перетнувши межу, роботодавці раптом самі стають безробітними. Таке вже бувало,і не раз. Це москвин вважає шукача роботи нещаснішим за так званого роботодавця. Це к.ацапська споживацько-попсова-глямурна позиція вже цілком захопила все іство москвинів.Але деградація таки робить свою справу. Вам ближче вбивати мирних дітей та старих. Але скільки б ви не ходили по тих православнутих капищах - не допоможе.
RU "Вам ближе убивать мирных детей и стариков. Но сколько бы вы не ходили по тем православных капищах - не поможет". Пан ГРАНД, Вас нужно изолировать из общества. Вы опасны.
Для вас та вашого общєства я смертельно небезпечний. Власне цим і пишаюсь. Ба більше того, я не приховую своєї головної мети - знищити ваше общєство як заразу на планеті Земля.
RU Для вас и вашего общества я смертельно опасен. Собственно этим и горжусь. Более того, я не скрываю своей главной цели - уничтожить ваше общество как заразу на планете Земля. Ну так приезжайте. Тут и потолкуем
Для того щоб нищити пацюче лігво з всим виводком немає потреби в нього занурюватись (відвідувати).Достатньо лише вивчити біолгію, генетику , характер та звички ліквідуємого шкідника.Ну і ще деякі параметри. Тим більше що я доволі довго гостював у вашій проклятій московщині і знаю вас як облуплених. Читай вивчав як під мікроскопом. Науковий висновок - московство шкідливе для людства і повинно зникнути.
Когда Вы в последний раз были в России? За последнее время у нас тут много чего изменилось в лучшую сторону. Другое дело окраинная территория Российской Империи. Такое впечатление, что как пахали сохой 100 лет назад, так все также и пашут.
Обидно за высшее образование. Обесценилось совсем. Последний троечник в вуз прётся. Вопрос - зачем? А потому что "Зараз вища освіта необхідна навіть прибиральниці і охоронцю". В результате имеем выпускников, которые слово университет пишут с тремя ошибками. Опять таки вопрос - зачем нам такие люди с высшим образованием?